SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
Bence açıklanması yakındır öyle hissediyorum.
-
Bugün aradım Sınav Şubeyi.
Güvenlik Soruşturması yapılmıyormuş. Personel Daire Başkanlığı tarafından
Benim yorumum sonuçlar üst yönetimin onayını bekliyor. -
Ben de onayda beklediğini düşünüyorum. Ancak güvenlik soruşturması yapılmıyormuş kısmını anlamadım. İlan edildikten sonra mı yapılacakmış.
-
@Math sanırım sonuçlardan sonra Çünkü neyi bekliyorsunuz güvenlik soruşturmasını mı diye sorunca soruşturma yapılmıyor dedi.
-
Liste onaylanıp ardından güvenlik soruşturmasına gönderilir ve soruşturma sonucundan sonra açıklanırsa listeler
sonuçlar için birkaç ay daha burdayız demektir. -
2017de yapılan uzman yardımcısı alımında liste açıklandıktan sonra soruşturma yapılmış çünkü asil listeye ek olarak güvenlik soruşturması formu koymuşlar. Yine öyle olur diye düşünüyorum
-
Savunma Sanayi Başkanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığını kazananlar bu mülakata girmişseler feragat etmeyi düşünürler mi?
-
Nerdeyse 2 ay oldu ya bilgi alabilen var mı
-
@bernoulli Hocam ben sınava daha girmeden arkadaşlar sınavın 4-5 ayda açıklanacağını söylemişlerdi. Bence unutun bu ilanı
-
içimden bir his yılbaşından önce açıklanacak aralık ayının sonları gibi
-
Bakanlığın ayrılacağı konuşuluyor arkadaşlar bu durum bı sınavın açıklanmasını epey zora sokabilir.
-
@Math üst yönetimin aklına bile gelmeyiz öyleyse...
-
Bugün uzun bir süre sonra tekrar aradım ama cevap aynı bize gelen bi haber yok biz de bekliyoruz diyorlar....
-
tüik uzman yardımcılığını kazananlar buradan feragat eder mi? yoksa bu kurumu mu seçer?
-
@lost29 tüik mülakatında görüştüğüm çoğu arkadaş tüik tercih edeceklerini söylüyorlardı ama bilemeyiz tabi
-
Arkadaşlar istatistikten tüik, sanayi ya da hazine ve maliye uzmanlığını kazanıp da sgk dan feragat edecek var mı ?
-
3 ayı geçmiş mülakata gireli neyi bekliyorlar hala anlamış değilim
-
2021 de işe başlatmak için bekliyor olabilirler mi?
Yoksa coronadan dolayı onaylar mı bekliyor?
vb sorular?
-
@lost29 zaten güvenlik soruşturmasıyla yine aylar geçecek 2022ye kalmayalım da 🧐🧐
-
@bernoulli
Maalesef ki bakanlığın ve kurumun yıllar boyunca açtığı sınavların sonuçlarını oldukça geç açıkladığı/hatta açıklamadığı gerçeği var ve pek çok kişi deneyimledi çevremde, aylarca sonuçlar açıklansın diye beklediler. Bence bu sınava girildiği bir süreliğine daha unutmalı. Ben artık vazgeçtim her gün kurum internet sitesini kontrol etmekten, belli aralıklarla kurumu aramaktan.