SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
@foreveralone rica ederim kesinlikle katılıyorum size bu konuda. Bir de sınava katılım az gibiydi sanki bana mi öyle geldi bilmiyorum. Tüm bölümlerden 400 kişi yoktu sınavda bence.
-
istatistikte hangisi dagilimi tespit etmekte kullanilan testtir, x ve y bagimsiz ise hangileri dogrudur, anova'nin varsayimi degildir, kume olasilik sorusu, f tablosundan kt genel bulma sorusu, kombinasyon ile bulunan bir olasilik sorusu, bayes'e benzeyen ama pek de bayes olmayan tuhaf 2 soru :), kesikli olasilik fonksiyonu verip fonksiyondaki bilinmeyeni sorma, bir f(x) fonksiyonu verip buradan f(y) yi bulma sorusu, betası 1 olan üstel dağılım verip moment çıkaranını sorma benim hatirladiklarim.
Bence sinavda genel kultur genel yetenek kismi ters köşe oldu -
Kesikli olasılık sorusunun cevabı 1/33 müydü ?
-
@profesör ben de öyle buldum sanirim
-
@hks999 istatistik matematik olrak 2.salonda 90 civarında insan vardı başka sınıfta giren oldu mu bu bölümler için bilmiyorum
-
SGK sınavları kaç günde açıklıyor bir fikriniz var mı?
-
@foreveralone matematik listesi tam doluydu sanırım ama sınava gelmeyen kaç kişi oldu bilmiyorum.
-
@Math Mülakatları açıklaması ortalama 4 5 ay ama yazılı sınav sonucu konusunda bi bilgim yok.
-
Genel yetenekte sorulan sözel mantık sorusunu çok gereksiz buldum genel olarak kültür yetenek beklenmedik sorulardan geldi. Bu arada neyman sorusu vardı ama bence o da hatalıydı neymana göre hesaplayın diyodu ama maliyetleri de vermiş en uygun paylaştırma yöntemine göre hesaplayınca doğru cevap çıkıyodu biraz orda takıldım
-
Bende maliyetlerle hesaplayınca yani en iyi paylaştırma yönteminde hesaplayınca buldum. Neyman ile hesapladigimda bulamadım şıklarda cevabı
-
Sonuçların ne zaman açıklanabileceğine ilişkin bilgi edinen oldu mu ?
-
@inspector06 ben aradım sınav hizmetlerini, sınav komisyonunun kararı , şuan değerlendirme aşamasında dediler
Ayrıca sizce bayramdan sonraya kalır mı sınav sonuçlarının açıklanması diye sordum. Sanmam o zamana kalmaz dendi. -
@hks999 ne zaman aradınız acaba ? Optik formlar okunup (yarım saat sürmez belki) kimlerin mülakata kalacağı ve mülakat tarihleri açıklanacak. Ne tür bir değerlendirme yapılabiliyor olabilir ki 🧐
-
dün aradım bazı sorulara şikayet olmuş o değerlendiriliyormuş . bu hafta ya sorular yada sonuçlar açıklanabilirmiş.
-
@inspector06 Geçen hafta aramıştım ben , dediğiniz gibi bir zorluğu yok ama hatalı sorular değerlendiriyor olabilir
-
Haber alan var mı arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair?
-
Bayramdan önce açıklansa keşke
-
Açıklamayacaklar heralde 16 gün oldu geçen hafta açıklanmayacak mıydı normalde anlamadım
-
Yazılı sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar. Mülakatlar 26 Ağustos’ta
-
@inspector06 liste görünmüyor, yükleme hatası veriyor