2020-2021 Dönemi Yüksek Lisans İlanları
-
Henüz bir ilan göremedim. Akademik takvim işlemiyor mu?
-
@Blueberry başladı hocam ilanlar kendi sitelerine bakın
-
Arkadaşlar benim tecilim Mayıs itibarıyla bitti. Ağustos celp dönemim. Bu ay yoklama yaptırmam gerek. YL kaydını en geç Temmuz'da yaptırsam tecil ettirme imkanım olur mu ?
-
@Baelish yuksek lisans tecili etkilemiyor diye biliyorum .O eskiden degil mıydı?
-
@john Yeni sistemde degisti mi bilmiyorum ama etkiliyor diye biliyorum ben. Tezlide 3.5 yil tezsiz de 1.5 yil
-
@john yüksek lisans mezuniyeti durumunda tekrardan yüksek lisans kaydı olması halinde etkilemiyor diye biliyorum. Diğer türlü tecil hakkı tanınıyor.
-
@EsTerGon-Kalesi hocam bu askerliği tecil ettirmek için tezsiz yüksek lisansta en ucuz yapabileceğimiz yer hangi üni biliyormusun
-
nereler başladı acaba? Çünkü bende bakıyorum bir türlü göremedim @john
-
@crowdingout hocam tezsizler başlamadı daha onlar gezmeden sonra olur genelde
-
@john tezliden prdn
-
arkadaşlar ben tezsiz yüksek lisansa başladım ve 3 yıl tecil oldu askerliğim bilginize
-
@miyopkeynes Hocam ara dönemde mi kayıt oldunuz ? Ayrıca yoklama döneminden sonra kayıt olunması durumunda tecil hakkı oluyor mu bilginiz var mı ?
-
Arkadaşlar tezli YL 2.5 ortalama şart mı yani altında ise imkansız mi
-
@Willsmithh biraz zor hocam ama anadoluda girersiniz .
-
arkadaşlar şu an bi tezsiz yl programına kayıtlıyım. kaydımı sildirip başka bir yüksek lisans programına kaydolunca tecilim tekrardan uzuyor mu ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@fthdyngc Evet uzuyor
-
@john peki teşekkürler
-
hangileri başladı? akademik takvim bile yok ortada?
-
@miyopkeynes hocam nerde ve ne zaman başladınız acaba