2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sanseseri muhtemelen vaka analizi yaptırılacak ama nasıl bir vaka analizi olacak merak konusu.
-
@Ateseo1 bende öyle düşünüyorum. teşekkürler
-
@churcill şu an aldığım maaş daha iyiymiş bundan 8 9 sanıp sürece girip teklifi reddedip milletin hakkına girecektim iyi olmuş o zaman sınavdan elenmem
-
@Leon-Walras-2 takım elbise giymeyi düşünüyorum ama fazla mı kaçar emin değilim.
-
@covanni bende aynı şekilde tereddütteydim.
-
Ben özel bir bankanın grup mülakatına gitmiştim herkes takımlı elbiseliydi
-
@covanni daha önce çok grup mülakatina girdim takım giyen de oluyor düz gömlek vs giyen de oluyor
-
Mülakatın tam tarihine ve saatine ilişkin mail alan oldu mu ?
-
mülakat maili geldi. 10 ağustos.
-
@Leon-Walras-2 henüz gelmedi
-
Bana da bir şey gelmedi henüz
-
Kardeşim bunlar her işi böyle taksit taksit mi yapacak bu nasıl bir kurum çıktı böyle
-
13 Ağustos benimki geldi mail
-
@patrice9 birebir mulakat da yapılacak mı veya bundan sonra başka bir aşama olacak mı bilginiz var mı acaba
-
@churcill hocam bu son aşama olmaz diye düşünüyorum, bir de bireysel mülakata çağırılırız ondan sonra teklifler başlar.
-
Mail bana da gelmemiş, il dışından geleceğimi özellikle belirttiğim halde ... son gün gönderirler artık
-
@patrice9 sağolun hocam amma ugrastiracaklar anlaşılan kaç kere gidip geleceğiz istanbula bu salgın ortamında anlamadım
-
@churcill hocam mail şimdi geldi bana da. Mailde grup mülakatı ve yetkinlik mülakatı demişler bu son aşama olabilir.
Valla hocam sormayın git gel epey yordu bizi, umarım değer.. -
takım elbiseyle gidin kesinlikle sakal kesmenize gerek yok
-
@yatırımcı sakal kesmeye niye gerek yok ?