2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bana da şimdi geldi sınav giriş belgesi götürecek miyiz acaba
-
@luce Mail, giriş belgesi gibi değil de bildirim amaçlı gönderilmiş gibi duruyor. Çıkarılması gerektiğini düşünmüyorum şahsen ama isterseniz garanti olsun diyorsanız çıkartın tabii.
-
Mail almayan var mı bana henüz bir şey gelmedi
-
@churcill şimdi geldi, 45 dakikalık sınav için İstanbul'a gideceğiz şunu ankarada da yapmak çok mu zordu
-
@churcill ya da online mail üstünden yollasalardı keşke şu virüs zamanında
-
@gpale aynen öyle, bir insan kaynakları departmanı ancak bu kadar beceriksiz bir süreç yönetebilirdi helal olsun
-
@dukeofcambridge teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar. Cehaletimi mazur görün, bir sorum olacak : 25 Temmuzda yapılacak olan sınav sadece online bir genel yetenek sınavı mı? Önceki yıllardaki yazılanlara baktığımda hukuk,istatistik,ekonometri... gibi konulardan çoktan seçmeli, sonraki aşamada da borsa, finans üzerine yazılı sınavdan bahsediliyordu. Bu yıl ilanda bunlara dair bir şey göremedim.
Bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı?
-
@chaval genel yetenek sınavı olacak başvuruda da belirtmişlerdi. Sınav mailinde de belirtmişler.
-
@patrice9 evet, önceki yıllarla ilgili yazılanları okuyunca şaşırdım biraz. Bu yıl süreç değiştirilmiş gibi duruyor (ya da ilk aşamadan sonra yine o sınavlara dair bilgilendirme yapılacaktır bilemiyorum)
-
@chaval sanırım bu sınavdan sonra mülakat olacak. Başvururken öyle bir şey görmüştüm formda.
-
Sınava katılmayı düşünüyor musunuz
-
Sınava girecek birçok arkadaşım var, başvurup çağrılanlar girer heralde neden girmesinler Bu kurumun maaşlarıyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
@Arkenstone kurum zaten şubattan beri başvuru alıyor bir tugay dolusu insan girer sınava sanırım ben sadece istanbulu gezmek için geleceğim sınava. Para için de 4.500 tl deniyordu tam bilmiyorum
-
Alan sınavı yapmadığı için başvuru çok fazladır özellikle İstanbul'daki iyi üniversitesilerden mezunlar doluşmuştur, cumartesi günü yapacak daha iyi bir işi olmayanların girmesinde fayda var yine de.
-
@churcill siz geliyor musunuz ankaradan hocam
-
@gpale aynen gideceğim, daha sonra pişman olmak istemiyorum
-
Size de mesaj geldi mi mail ile ilgili ?
-
Biraz daha nasıl sacmalayabilir bir kurum diyorum ama sürekli daha fazla sacmalayabiliyorlar
-
Yarın öylesine giricem sınava zaten mülakatta elerler böyle bal kaymak işi sana bana yedirmezler eğlence olacak bana