2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sanseseri benim tanıdığım salı ve çarşamba girenler, süreç çok sıkıştığı için dönüşler de çok hızlı oluyor galiba girdikten ertesi gün mail almışlar pazara kadar bekleyelim artık hayırlısı
-
@churcill anladım hocam pazar gününe kadar beklemedeyiz bakalım artık
-
Merhaba arkadaşlar, bu işe alım sürecinde grup mülakatı sadece vaka çalışması olarak mı yapılıyor?
-
Arkadaşlar geri dönüş alan var mı?
-
komite mülakatı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@covanni 17-21 ağustos arası komisyon mülakatı olacakmış. Nasıl bir mülakat olacak bilgim yok hocam
-
@covanni birebir mulakat bildiğiniz kurum yöneticileri ve siz her türlü soru gelebiliyor kurumla ilgili olabilir kişisel olabilir daha genel ekonomiyle ilgili olabilir belli bir kıstas yok
-
@sanseseri hocam sizin mulakatiniz hangi gündü
-
Merhabalar iletişimi kolaylaştırmak adına bir telegram grubu var . Linkini de buraya bırakıyorum:
-
Cuma günü girip, geri dönüş alan oldu mu?
-
Bundan önceki alımda mülakatta ingilizce kısmı olmuş ama o zaman başvuruda dil puanı istemeden kurum kendi sınavını yapmış ve direkt mülakata almış şimdi süreç biraz daha farklı gidiyor sizce yine ingilizce kısmı olur mu mülakatta
-
@supplyside ben olacağını düşünüyorum
-
Olumsuz mail alan var mı arkadaşlar olumsuzsa da öğrenelim daha ne zaman atacaklar yarın diğer mülakatlar başlayacak
-
@churcill bana olumlu/olumsuz mail gelmedi hala
-
@luce ben de almadım, muhtemelen süreç tamamlandiktan sonra son mülakattan elenenlerle birlimkte atılacak bugün ikyı aradım mulakat davetleri tamamlandı dedi
-
İnsan kaynaklarına sorduğumda “sürecin devam ettiğini” söyledi. Dönüşlerin peyder pey yapıldığını ve en geç 1 hafta içinde belli olacağını söyledi. Bilginiz olsun...
-
@patrice9 farklı bilgi verilmiş oyleyse tuhaf bir durum
-
Olumsuz mail geldi nihayet
-
@churcill hocam size ne zaman geldi? Ben ne olumlu nede olumsuz mail aldım.
-
@sanseseri 10 dakika oluyor