2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Öncelikle herkese mülakatlarda başarılar dilerim. Mülakata giren arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırlarsa çok seviniriz
-
Bugün mülakata giden oldu mu
-
@luce Herhalde bugün giren olmadı buradan, ya da paylaşmak istemiyor olabilir girenler
-
Kıyafet, saç sakal vs. soranlar olmuş. Grup mülakatında bunlar neredeyse hiç önemli olmayan şeyler. Şortla da gelin demiyorum tabi. Kendinizi rahat hissedin, normalde de pek dikkat edilmez grup mülakatlarında kılık kıyafate ama korona zamanı daha da göz ardı edilir.
Bunda asıl önemli olan caselere nasıl cevap verdiğinizdir, case i iyi analiz edip ona göre çözümler üretmeniz, kendinizi ifade etmenizdir.
-
Arkadaşlar yetkinlik bazlı mülakat nasıl oluyor bilginiz var mı
-
@sanseseri aklıma birebir mulakat geliyor ama öyle olsa da yazarlardi sanki
-
Arkadaşlar biz bu haftaki mülakattan sonra başka bir mülakata da gidecek miyiz bu konuda bir bilgisi olan var mı
-
@churcill 2 gün önce kişilik envanteri ile ilgili arandım(sanırım teyit amaçlı bi aramaydı), arayan kişiye sordum bu son aşama mı diye, hayır dedi. 17-21 ağustos tarihleri arası son aşama mülakat olacağını söyledi.
-
@Berkates yapma ya böyle bir kurum olmaz ülkenin gerçeklerinden kopuklar salgın kol geziyor insanların cebinde parası yok 3 kere git gel yaptiracaklar
-
@Berkates Oo baya git gel yapacağız yani. Tabi kalabilirsek Herhalde bireysel mülakatlar olur o tarih aralıklarında da.
-
Öyle gözüküyor, tarihler yakın, haftada 1 İstanbul'a gidip gelmek hem süreçsel olarak sıkıntı hem ekonomik olarak sıkıntı. Allah yardımcımız olsun.
-
Grup mülakatına giren arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi?
-
Arkadaşlar grup mülakatına giren varsa genel bilgi verebilir mi?
-
Ya kimse girmedi, ya da kimse yardımcı olmak istemiyor. Cuma günü girecek olmasaydım, elimden geldiğince bilgilendirirdim. Sağlık olsun, başarılar herkese...
-
Arkadaşlar geri dönüşler ne zaman olacak bilginiz var mı
-
@sanseseri 17 - 21 arası son aşamaymış. Haftasonu belli olur olumlu veya olumsuz olarak.
-
@dukeofcambridge kaç kişi alacaklar bir bilginiz var mı
-
@sanseseri geri dönüşler başladı diye biliyorum birkac arkadaş komite mülakatı daveti aldı bakalım devam edecek mi
-
@sanseseri Maalesef bir bilgim yok.
-
@churcill geri dönüş alan arkadaşlar ne zaman girmiş mülakata hocam?