2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
kurumun güncel şartları hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
@yatırımcı Astronot derken hocam cidden ne yaptınız o sorunun cevabını?
-
Sınav günü ne zaman açıklanacağını ve mülakat tarihlerini söylemişlerdi, 4 ü açıklanma, 6-10 arası mülakat mıydı ?
-
@patrice9 10-15 arası mulakat diye hatırlıyorum
-
@churcill ben yanlış hatırlıyor olabilirim hocam. Sınav sonuçları ne zaman açıklanır demişlerdi ?
-
@patrice9 4-8 arası da oydu galiba
-
@churcill eyv. hocam
-
@churcill hocam bu tarih aralığını mı anons ettiler size?
-
@grishanemesis evet sınav salonunda söylendi tabi bu tarihler benim hatırladigim
-
Aslında anında açıklamaları lazımdı sınav online zaten.
-
@gpale olur mu hocam daha kuruma bakanlıktan kamu bankalarından isimler gelecek yoksa sınav bittiği an herkesin sıralaması belli
-
@churcill sınavda bile torpil mi dönüyor hocam
-
@grishanemesis döner tabi sınavın ne güvenilirliği var ki ama bu diğerlerinin şansı olmadığı anlamına gelmez sonuçta kuruma iş yapacak yetkin adam da lazım
-
@churcill orda işler zaten yapılıyor roket bilimi değil sonuçta bu ilanı her sene istihdam sağladık bakın işte genç işsizlik için yaptık demek için açıyorlar sınavdan da anladığım kadarıyla alınacaklar zaten belli gibi hayırlısı olsun sınav salonuna girerken birkaç aday ikcılara selam abi sa abi as naber gibi muhabbetler çeviriyordu yani al gülüm ver gülüm
-
Bu hafta içi mi açıklanacaktı
-
@ank3435 Evet. 4 - 8 Ağustos arası açıklanacak diye aklımda kalmış benim.
-
İyi 8 ağustos 23.59 da açıklarlar artık zaten olumsuz gelecek o sorulara hiç olumlu konuşamıyorum
-
@gpale öyle bir sınav ki sonuçlar hakkında ne deseler inanırım zaten. o kadar karman çormandı sorular.
-
@dukeofcambridge şahsen matematiği paso salladım
-
@gpale Hayırlısı artık dostum, bekleyelim görelim bakalım sonucumuzu.