2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
4-6 ağustos arası açıklanacak demişlerdi sanki
-
Arkadaslar mail gelen oldu mu hiç
-
@cappuccino gelmedi hocam bekliyoruz. Online yapılan bi sınavın açıklanmasının bu kadar gecikmesi gerçekten düşündürücü...
-
Sınava gelen BIST personelinin açıklamasına göre sıralama dahi yok yani baraj puan var, geçeni çağıracaklar.. Sınav biter bitmez bile açıklanabilirdi, bu kadar sürmesi hayret verici..
-
BIST bu ara fena karışıktır belki tarihleri ötelerler
-
Açıklanmış
-
@gpale nerden ulaştınız ben göremedim
-
Açıklandı olumsuz oldu benimkisi alım şekilleri acayip saçmaydı zaten sonuçlar da hiç şeffaf değil kaç doğru yaptık kaçıncı oldum vs belli değil sorsan da söylemezler
-
@churcill mail hocam
-
Olumlu olan var mı
-
Bana mail gelmedi hala
-
@cappuccino belki de olumlular sonra gönderiliyordur
-
@yatırımcı isminiz hangi harfle başlıyor
-
Evet muhtemelen davet ilanındaki gibi olumsuzlara mail attılar diğerleri olumlu
-
Benim mailime envanter çalışması yollanmış arkadaşlar.
-
@dukeofcambridge hocam bu olumlu olduğu anlamına mı geliyor ?
-
@patrice9 bana da envanter çalışması yollanmış ancak başka bir ibare göremedim ben, bilen var mı acaba ?
-
@patrice9 ben olumluya yordum ama bilemiyorum dostum. Mülakat hakkında bir şey yazmıyor. Sadece çözülmesi gereken bir envanter çalılması gönderilmiş. Zannediyorum ki bunun sonucunda mülakatler kesinleşir. Yorumum böyle benim.
-
Envanter çalışması özel sektörde eleme amaçlı yapılmaz genelde
-
@dukeofcambridge hocam ne zamana kadar yapmamız lazım acaba, hiçbir şey bilgilendirilmemiş. Devam eden süreç dediğime göre ben olumlu olduğunu düşünüyorum, çünkü olumsuz mail atılmış diğer adaylara. Kimseye de ulaşamayız şuan