2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Aynen ne zamana kadar yapılacağına dair bilgi varmi
-
@patrice9 bir an önce çözüp yollayalım da strese gitmeyelim hiç bence
-
@dukeofcambridge ben de 1 saate kadar çözeyim hocam en iyisi dediğin gibi
-
Bana da olumsuz maili gelmiş hayırlısı artık
-
Olumlu mail gelmiş şimdi . Grup mülakatı olacağı deniliyor normalde sadece bireysel mülakat var sanıyordum ben.
-
Merhaba arkadaşlar envanteri bitirdiğinizde ne tarz bi test olduğunu yazarsanız çok seviniriz.
-
bana da olumlu mesaj geldi. 24 saat içinde kişilik envanterini yapıp göndermemiz gerekiyor.
-
Bana da önce envanter maili sonra mülakat maili geldi 10-15 Ağustos tarihinde olacakmış detaylı mail sonra gönderilecekmiş
-
@mulakat kişilik envanteri sınav değil
-
“Envanter size ulaştıktan sonra en geç 24 saat içinde envanteri tamamlayıp akabinde basvuru@borsaistanbul.com adresine mail olarak bilgi vermeniz gerekmektedir. ” diyor. nasıl bilgi vericez, yaptık diye mi?
-
@covanni mailden anlaşılan o hocam. Keşke hemen mülakat tarihini bildirseler. Il dışından gelecekler için
-
giriş maaşı ne kadar burda? ben şu an bir yerde çalışıyorum merak ettim bilen varsa?
-
@yatırımcı 4500-5000 ele geçen
-
Grup mülakatı nasıl olacak bilgisi olan var mı ? Bir de kaç kişi alacaklar acaba ?
-
@churcill hadi ya bana 8-9 falan denmişti?
-
@yatırımcı yok hocam öyle bisey herkes öyle düşünüyor ama yanına yaklaşamaz eski IMKB döneminde maaşlar o düzeymiş ve yan hakları da çok iyimis şuan bir bankada uzman yardımcılığından farkı yok.
-
Kaç kişi alınacağını bilen var mı ya da önceki alım kaç kişilikti
-
Arkadaşlar grup mülakatı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar,
grup mülakatında herkese başarılarım dilerim.
2 sorum olacak sizlere;- sizce grup mülakatında ne giymeliyiz ?
- sizce grup mülakatında ingilizce konuşmamız istenir mi ?
-
@Leon-Walras-2 İngilizce olmasını beklemiyorum 70 yökdil ve yds ile ilana çıkılan bir yerde adayların İngilizce konuşmasını beklemek çok da mantıklı değil