Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@MiraKar evet moral bozmak amac iste kotu niyetli bir insan o yüzden ciddiye alınmaması gerek.
-
@sblue mülakatı hallettik kardeşim eyvallah yine de
-
@MuslimSolider torpil hazır herhalde böyle saçma sapan yorumlar yaptığına göre
-
@MuslimSolider boş laf yapma birader
-
@MuslimSolider insanların moralini niye bozucu şeyler söylüyorsunuz, kaymakamlık başlığında da aynısı yaptınız, burda da.
-
@MuslimSolider madem sınav bu kadar kolaydı ve siz bu kadar insanın zor dediği sınava aşırı kolay diyecek kadar zekisiniz neden sizi farkedememişler acaba dilerseniz bir gün kütüphaneye gidip ‘ aristokles’in devlet kitabını da okudum’ diyip bir de gözlük takıp farkedilmeye çalışın. İnanın burda show yapmaktan daha kaliteli durur. Naçizane bir tavsiye :))))
-
Acaba ne zaman aciklanir
-
@öznurup Geçen sene girenler cevaplayabilir mi ? Ne zaman açıklanıyor ?
-
İtiraz sayfası açılmıs arkadaşlar
-
Bir sayfada ik yi arayan biri 3 haftaya kadar aciklanir demis
-
arkadaşlar hangi sorulara itiraz ettiniz?
-
İtiraz edecek kadar soru hatırlayan var mı ki ?
-
@nikola-tersLa birde kaçıncı soru olduğunu yazman gerekiyormus sanırım.. zaten millet yarısını göremedi soruların nerden tutsan elinde kalıyor sınavın kendisine düzenine itiraz etmek gerekiyor
-
@öznurup 1ay sonra
-
@iibf nasıl gerçek mi ? Yok artık.
-
@iibf bi başladım sınava hoca onbeş dk kaldı dediğinde 35. Sorudaydım. Dediğin gibi soru numarasını da bileceksek ohıooo. Ben 2018 de uzman yard. İçin mülakata gitmiştim o kısımı da felaket saçma geçiyor. Hem 2 gün sürüyor hem de organizasyon sıfır. Ne kimle muhattap olduğunu biliyorsun ne de mülakata kim giriyor kim soru soruyor belirsiz.
-
@bykeynes evet bende faceden öğrendim soru numaralarınıda istiyorlarmış. aslında şaşırmamak lazım o soruları 50 dk da yetiştiriceğimizide düşündüler zaten
-
@nikola-tersLa hocam sizin yine iyiymiş 35. soruları görmüşsünüz. benm salladıklarım yaptıklarımdan fazla herhalde onu bile sayamadım
-
Sanırım açmış olmak için açıldı bu sınav. Göstermelik. İibfli olup işsiz kalan insanları oradan oraya savuruyorlar. Bir bankanın gişesine almak istediğin adamı ( asla küçümsemiyorum) o şubenin şube müdürü gelse çözemez ama biz yapmak zorundayız. Matematiği de alanı da ingilizceyi de ha bide torpilimin olması gerekiyor full yapsam bile. Yazık
-
Var mı sonuçların açıklanmasıyla alakalı bilgisi duyumu olan ? Ne zaman gelirmiş keyifleri acaba ? Kpssyi bekliyorlar galiba.