Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Şubelerde bayanlar için ceket giyme zorunluluğu var mı ?
-
ne zaman başlıyorsunuz şubeye arkadaşlar
-
@gmzzgnrr, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Şubelerde bayanlar için ceket giyme zorunluluğu var mı ?
Şu an için Smart Casual giyinilyor. Giyimle ilgili bi katalog var bayan ve bay personel için.
-
Eğitime gelecek veya gelmiş arkadaşlar Pullman otele esenler otogardan nasıl en kolay ulaşım sağlanır bilgisi olan varsa yazabilir mi?
-
Banko da yedeklerden aranan var mı? Aramalar başladı mı duyan var mı arkadaşlar?
-
@miamia yedek listede olduklarini nereden bilecekler ?
-
@sblue uzman yardımcılarından elenenleri yedek olarak arayıp teklif etmişler. Acaba bankoda da var mı elenipte yedek olarak aranan?
-
Eğitimi bitenlere sertifika veriliyor mu?
-
@bb2777 arkadaşlar bence haftaya da banko yedeklerden aramalar olur.
-
@ersntan öyle olur sanırım illa gitmeyen vardır eğitimlere. Acaba bankoların eğitimleri bitti mi ki herkesin?
-
Bugün aranan varmı arkadaşlar.
-
@ersntan beni artik arada bir sadece dahil oldugum gsm operatoru musteri hizmetleri ariyor. O da telesekreter zaten.
-
Son eğitim tarihi ne zaman bilen var mı? Hiçbir yedek adayın aranmaması çok saçma illa kabul etmeyen gitmeyen vardır
-
Arkadaşlar işe başlama tarihiniz ne zaman yok mu hiç eğitimde olup da yazacak birisi?
-
Arkadaşlar bnce çok saçma uzman yrd bile yedek çağırdılar.bankoda bilgisi olan varsa lütfenyazın lütfe.
-
ankara için eğitimler başladı mı arkadaşlar
-
@ersntan aynen öyle uzmanda daha az alım yapıldı sonuçta sanırım eğitim sonunu bekliyorlar yedekleri çağırmak için
-
Arkadaşlar banko yedeklerle ilgili bilgisi olan varmı..
-
Of bu yedekler ne zaman aranacak ya kimse bilmiyor mu???
-
@miamia bence yedek olması lazım uzmn yrd gibi bi alanda bile yedek çağırdılar banko da daha çok yedek çağırmaları gerekir.eğitim sonundamı kim bilmior mu arkadaşlar.