Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Son 5 dk dedi daha 25. Sorudaydim . Allah belanizi versin baska da birsey demiyorum. Uzaya adam mi seciyonuz
-
@bybredd böyle saçma birşey olamaz en kolaylarını yapsan bile 30 etmiyor ki şaka gibi
-
Bu tür sınavlar için mutlaka yeterli bir zaman verilmeli. Adaylar gerçekten strese giriyorlar. Yani süre eleme için bir kıstas olacaksa da çok dar bir zaman aralıği olmamali. Neticede her sorunun niteligi ve zorluk derecesi denk olmuyor.
-
60 barajini tutturana helal olsun
-
arkadaşlar y li olan istasyona giden soruda y yi nasıl çıkardınız? siyah karelerden çıkabiliyor muydu ki?
-
Sınav gerçekten zordu. Yetiştirmek mümkün değildi. Ne zaman açıklanır acaba ?
-
@barocan kesinlikle
-
Gişe memuru değil de Nasa'ya astronot alıyorlar sanki.Bir türlü ölçme ve değerlendirme nasıl yapılır anlayamadılar. Geçmiş olsun
-
@littlefinger capraz cikardim ben
-
@littlefinger Neyseki dün akşam hızlı ve öfkeli izlemistim bende arabayı yanlamasına geçirdim
-
Her soru 2 puansa baraj 60 30 doğru imkansız belki mühendisler yapmistir iyi bir mühendiste gişeci olmaz.Zaten bu sınavın direk iibflilere açılmaması da ayrı bir sorundu.Anadolunun soruları kaliteliydi.Alan bilgisi sorsaydılar keşke.95 lira halkbank milletten iyi para topladı.
-
@Scirocco sadece dikey ve yatay gidebiliyorlar o yüzden çapraz çıkaramadım siyah karelerden çıkardım allah ne verdiyse sabahtan beri sinirlerim çok bozuk böyle rezil sınav olamaz ya o kadar para topla hazırlanan sorulara bak vakıfbank sınavı da zordu ama hiç değilse bir kalite vardı.
-
Ne kadar alim yapacaklar bilen var mi
-
Doğru düzgün bi bilgi vermiyorlar ki
-
soru sallamaktan başka bir şey yapmadım kimse girmesin işe diye böyle yaptılar sanırım
-
@mp yoo gayet de kolaydı sınav kardeş
-
@MuslimSolider herkes saçma diyor zor diyor bi sana mı kolaydı
-
@mp muslimsolider denen vatandaş kaymakamlik grubundada atıp tutan biridir ciddiye almayin
-
@iibf cidden ya sınav olmayacak bilmem ne dedi, herkes tarihi duymuşken sınavın olmayacağını söyledi hayır yani moral bozmak için yapıyor herhalde.
-
@MuslimSolider forumda yazilanlara bakinca cogunluk yetistirememis. Herkes sizin gibi kolay oldugunu dusunseydi yuksek kapatacakti. Hadi yine iyisiniz. O zaman siz mulakata hazirlanmaya baslayin.