Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@cemalingo hocam bizzat ik dan bi arkadaş Kasım sonu demişti ben de ona dayanaraktan söylüyorum değişiklik olmaz inş. Kesin olarak duyduğumuz Aralık ortası itibariyle yenilerin göreve başlayacağıydı umarım süreç daha uzamaz
-
Ben Pazartesilere olan inancımı kaybettim Ela demek isterdim ancak bu mümkün değil hala müthiş bir motivasyonla yarın diyorum. Yarın bizim günümüz olsun arkadaşlar.
-
Atanırsam şunları alcam, bunları yapacağım diye hayal kuruyorum, inşallah atanırız. Olmayacaksa da çabuk çıkmamız lazım bu hayallerden.
-
@dolapdereli sabri abi doğrudur ama ik dakiler de net bilmiyor,ben de şubede çalışana arkadaşa aylar önce sorduğuma bana dediği kasımda yeni personeller gelecekmiş onlara böyle söylenmiş, gördüğümüz üzere kasımmayı bitti.Aralık ortasında şubeye gidecek personellerin işi öğrenmesi için biraz zaman gerekecek bu hastalık ortamında kim gösterecek o da biraz soru işareti.Bunun planlaması aşamasında zorluk çekiyor olabilirler.
-
İlan ilk yayınlandığı dönemde temmuz ayı gibiydi genel müdür Osman Arslan alımları yıl sonuna kadar tamamlayacağız demişti yani aralığa sarkma ihtimali de güçsüz değil bu hafta için beklentiyi düşürelim derim duyum sebebiyle geçen haftaki stresi yaşamayalım bidaha
-
İk yi arayan ulasan var mi arkadaslar bunlar insani delirtmeye mi calisiyorlar
-
@öznurup evet şimdi bir yetkiliyle görüştüm bu ay içerisinde açıklanması planlanıyor anasayfamızdan takip edebilirsiniz dedi
-
@ege2510, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@öznurup evet şimdi bir yetkiliyle görüştüm bu ay içerisinde açıklanması planlanıyor anasayfamızdan takip edebilirsiniz dedi
Tesemkjr ederim hocam
-
@ege2510 görüştüğünüz kişi kim bilmiyorum ama 1 aydır hep kasım ayında planlanıyor dediler şurda kaldı 4-5 gün fazla ümitlenmeyin derim
-
bugünde açıklanmadı çıldırmamak elde değil
-
İK ‘dan birisi dedi ki ‘’Kasım ayı içinde açıklanacaktır.’’ Ne Kasım ayı arkadaşım bir bitmek bilmedi ya. Bu sürünceme nereye kadar gidecek böyle hiç belli değil.
-
@littlefinger Allah ellerine düşürmesin
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var da belki bilgisi olan vardır. İç kontrolör yardımcısı aylık net maaşı ne kadar acaba?
-
@cemalingo bugün konuştum genel müdürlükten bi arkadaşla o sormuş ik dakilere en geç 30'u akşamına kadar açıklanacak demişler. yüksek ihtimal açıklanır bu ay ilk kez bu kadar net söylediler dedi
-
@dolapdereli Hocam öyle bir durum ki birçoğumuz kamu ilanlarına başvurdu sınavlara girmeye hak kazandı. O kurum sınavına girecek belki birçok arkadaşımız bizim başvurularımız sebebiyle sınava giremeyecek. Bugün GUY için yapılan tercihlerde kimler sınava girmeye hak kazandı açıklandı yarın HMUY ve VMY açıklanır. Bizler bu sınavlara da girer şansımızı deneriz. Sadece 800 kişi halkbankasında 200 kişilik uzman yardımcısı kadrosuna girebilmek için bekliyor. Müfettiş yard, iç kontrolör yard arkadaşları da hesaba katarsak 1000 kişilik bir kadro (banko görevlilerini tenzi ediyorum alan bilgisi olmadığı için) sadece bekliyor. Beklerken boş durmuyor diğer ilanlara da başvuruyor. Peki zaten işsiz sayısına kıyasen kısıtlı olan bu alımlarda neden haksız rekabet içerisindeyiz ki. Ben bugün sınava girmeye hak kazandığım için sevinemiyorum. Çünkü Halkbank mülakat sonuçları olumlu açıklansa diğer sınavlar için Ankara’ya gitmem. Benim gitmeyeceğim sınava bir başkası girmeye hak kazanamadığı için üzgün. Bugün ki stresimiz, endişemiz dünden daha çok. Çünkü buradaki herkes bu belirsizlikten fazlasıyla rahatsız. Normal hâl ve hareket sergilememizi beklemeleri de hata. Her gün onlarca insan İK’yı aynı sebep için arıyor. Ne zaman ? Bu soruya tek bir yanıt verilebilir. Yönetim Kurulu kararına göre örneğin 4 Aralık açıklanacaktır şeklinde. Biz bu cevaba kabulüz ancak yok Kasım ayı içerisinde açıklanacak. Öyle ki Yönetim Kurulu kararıyla Aralığa sarkma durumu da mevcut diyenler bile oldu. Neler okuduk burada ne duyumlar, ne tahminler. İnsanda ne heves ne istek bırakıyorlar. Serzenişim de size değil hocam kusuruma bakmayın sizin nezdinizde bu süreci yönetenlere asıl serzenişim.
Ayrıca bizleri bilgilendirdiğiniz için de teşekkürler...
-
@snoopy, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İnsanda ne heves ne istek bırakıyorlar.
o kadar haklısınız ki bendeki durumun tek cümlelik özetidir bu.
-
@snoopy
malesef hocam. guyu virgüllü puanlarla kaçıran çok insan oldu. puanıma mutlaka gelir diyip de dışarda kalan çok oldu çünkü genel olarak beklenilenin üstünde kapattı iller. halkbank açıklanmış olsa bir nebze de olsa gerileme olacaktı kesinlikle puanlarda.
ayrıca bu sene ilanlar çok üst üste geldi. yüksek puanlı aynı insanlar listeler dönüp duruyor şu anda. şimdiden 90 puanımla 2 liste kaçırdım. planlamalar gerçekten çok zayıf. öğrenciyi işsizi düşünen yok. neler düşünülüyor ondan da benim haberim yok.
allah sonumuzu hayır etsin. -
@snoopy doğru hepsini anlıyorum ama bankadaki üst düzey yöneticiler bunları düşünmez malesef. Bu kadar uzamaması gerekiyordu kesinlikle
-
@dolapdereli Bu üst düzey yöneticilerin hangi gerekçeyle sonuçları beklettiklerini anlayabilmiş değilim.
-
halkbank sonuç siteye girmiyor şifre veya tc yanlış diyor tek ben de mi acaba bu sorun