Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@buzdevrisid kesinlikleee grupta o kadar kişi oldugunu unutup boş yapıyorlar insanları rahatsız ediyoruz diye bir şey akıllarına gelmiyor daha önce söylenmesine rağmen! Bir mülakat için açılan bilgi paylaşımı grubunda bu kadar boş konuşulduğunu daha önce görmemiştim. zaten konuşan kişiler belli bunun için kendilerine neden ayrı grup açmıyorlar anlamış değilim. İleride iş arkadaşı olabileceği kişiyle tartışan mı dersin kavurma sevdasını tanımadığı 250 kişiye defalarca belirten mi dersin ne ararsan bu grupta birde bunu sosyalleşmek sanıyorlar ilginç ve komikler bence
-
@k-y Orda boş yapanlardan bahsedip grubu meşgul ettigini düşünenlerin, tercihini yapta bos yapması ve burayı meşgul ettiği gerçegi : ) böyle gizli yerlere degil direk whatsap grubuna yazsaydınız bence.
-
@cemresaygin nerde bos yapmis arkadas gosterir misin
-
@blueberry bu kadar sınav yapıldı, otellerde mülakatlar oldu ciddi hazırlıklar yapıldı ama az kaldı yakında açıklanır. biz de böyledik heyecandan duramazdık ama sonuna doğru geldi süreç artık. yüksek ihtimal aralık ayı ilk iki haftasında başlamış olursunuz,
herkesin gönlüne göre olsun -
@beirutde buraya yazmis mesgul etmis siteyi. Direk whatsap grubuna düşüncelerini yazmaya cesaret etmeyip buraya yazmıs. Burada elestirmek istedigim " boş yapmak" kavramının kime neye göre belirlendigi?
-
@cemresaygin
kurulan grubun amacının dışındaki her türlü söylemi boş olarak değerlendirebilirsiniz. subjektif bir şey değil bu. ha insanlar zaman zaman süreçten bunalıp ufak şaka veya eğlendirici içerik paylaşımında bulunabilir. ancak bunların sayısı artar veya amacın önüne geçerse buna boş yapmak denilebilir rahatlıkla. ben grupta değilim ancak davet linki atarsanız gruba gelip orda da bunları rahatlıkla söylerim. cesaretten kastınız nedir yani neyden korkması gerek fikrini söyleyen insanın onu anlayamadım. -
@kamuadayı Kamu adayı bey efendi bir an önce kamu çalışanı olmanız dileğimle. Tartışamayacağım. Grup mesajlarından rahatsız olan arkadaslar grubu sessize alıp hic bir mesaji okumayabilir çünkü açıklanınca sms geliyor.
-
@cemresaygin
dileğiniz için teşekkür ediyorum cemre hanım. aynı dilekleri ben de sizin için paylaşıyor ve aynı zamanda çalıştığınız kurumda daha uygun bir üsluba sahip olmanızı da diliyorum. -
@dolapdereli inşallah hocam. Bunun öncesi de uzun bir süreç. Bir de olumlu ya da olumsuz bir cevap olmadığı için-belirsizlikten- başka kamu sınavlarına da hakkını vererek çalışamıyoruz. Hemen açıklansa neredeyse herkes için iyi aslında. Burayı aydınlattığınız için de teşekkür ederiz.
-
@churcill yarın bekliyorum ben açıklanmasını
-
arkadaşlar niye atışıyorsunuz? yarın aynı subeye düşünce utanırsınız hadi barışın. @KamuAdayı @cemresaygin
Ben esra erol kimliğine bürünmeden açıklanır inşallah. -
@keynesyenizm zaten hepimiz gerginiz.Işe girememişiz.2 sohbet edilmiş ona bile laf edilmiş.Ben o arkadaşa bişey dememişim.Tutmuş bana" uslupsuz" demiş. Böyle insanlarla aynı subeyede düssek arkadas olmamıza gerek yok.
-
dolapdereli sabri abi dediyse doğrudur arkadaşlar
-
@cemresaygin hocam işte kendiniz de diyorsunuz 'hepimiz gerginiz' o yüzden hiç gerek yok tartışmalara. zaten hepimiz normal psikolojilerde olsak inan herkes birbirini alttan alır. inşallah hepimiz bir yerlere giricez. ama kalp kırmadan hakkıyla ulasalım oraya. biraz daha sabır...
-
@cemalingo aa merhaba beyfendi sizi tanıdım. mulakattan sonra 4-8 hafta dediler dedim diye servis görevlisi grubunda beni taşlamış, dayanaksız bilgi demiştiniz. size hakkımı helal ediyorum ama iyi günler
-
@cemresaygin cesaret edemediğimi nereden çıkardınız bilmiyorum yine eğlenedim ben daha önce yazdım bu düşüncemi gruba benden başka yazanlarda oldu ama konuşmalar devam etti farkında değilsiniz sanırım bunun ne diyeyim
-
Kasımın son haftası bu gece itibariyle başlıyor sakin olalım
-
Yarın bitsin artık bu çile. 🤲
-
Geçen pazartesi sabahın köründe uyanmıştım. Şimdi o günkü heyecanımın çeyreği bile yok. Hakkımızda hayırlısı olsun, bu hafta açıklansa bari.
-
@yolosapiens evet o gun ben de baya beklentiye girmistim "duyumlar" sebebiyle