Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Blueberry yukarıdaki numarayı aradım bilgi veremiyorum dedi kadın. yani bir bilgisi var diye yorumladım. biliyorlar ama sanırım talimat gelmiş her hangi bir şey söyleyemiyorlar.
-
Bu koca haftayı da boş geçirdik ne guy tercihlerini dinlediler ne bekleyenleri düşündüler ne biçim adammış bunlar böyle ya
-
@churcill Hakkaten inanılmaz hocam.
-
Arkadaşlar, duyum değildir sadece tespit. Banko sayfasinda bir arkadas ikdan kasım ayinda açıklanabileceğini, ancak yönetim kararını değiştirirse aralikta da açıklanabileceğini öğrenmiş. Bu durumda, ben şuan kararin kasımda aciklanacagi yönünde oldugunu anladım. Umarım aralik ayina sarkmaz.
-
ben şubedeyim arkadaşlar. valla kime sorsak bu ay açıklanacak ay sonuna doğru dediler ama bilmiyorum inş dedikleri gibi olur. eksik çalışmaktan tükendik bizde bi an önce gelmenizi bekliyoruz
-
@dolapdereli bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederiz
-
@Ysgnd5 rica ederim. gmdekilerle de iletişim halindeyiz muallakta gibi her şey. ben yinede bu ay sonuna kadar açıklanır diye düşünüyorum
-
@dolapdereli hangi ilde çalışıyorsunuz acaba
-
@dolapdereli ben de aralık diye duydum
-
@KebapçıHakkıUsta Allah korusun artık ya acıklansında yolumuza bakalım
-
@KebapçıHakkıUsta Füze atsalar daha iyi
-
@serhat5310 istanbul
-
@dolapdereli küçük yerlerde o kadar da eleman ihtiyacı yok bu yüzden de acele etmiyor olabilirler bnce
-
Giderek üzdün bizi zaman ...
-
@dolapdereli Bu hafta ayın son haftası artık. Bu hafta da açıklanmazsa senaryo kötü.
-
Bütün mülakatlar bittikten sonra 6 -8 hafta içinde açıklayacağız dediler bence karamsar olmayın duyumcuların söylediğini dinleyin ama inanmayın artık yapacak bişey yok
-
Açıklasınlar artık yeter yaa
-
@miamia aman diyim gece gece açıklandı sandım
-
watsap grubuna bi girdim 800 mesaj. aptal mıdır nedirler. boşuna açıklandı sandırıyorlar
-
@buzdevrisid boş muhabbet ediyolar