Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@keynesyenizm Evet BT uzmanlık benim
-
@kandi9669 ondan muhtemelen hocam aranacaksınız merak etmeyin
-
@keynesyenizm Teşekkür ederim bilgiler için hocam sağolun
-
Daha önce sınava giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Özellikle ingilizce için gramer mi çalışmak gerekiyor?
-
@lyssa hocam ben bana göre sınav yökdil kıvamındaydı yökdil çkmış sorularına göz gezdirip az çok anlayabilirsiniz. tabi sorular bankaya özgüydü
-
@lyssa Haliyle bankacılık ile alakalı çok fazla ingilizce kelime vardı bunlara biraz aşina olmak çok fayda sağlayacaktır
-
Banko için yedeklerden aranan oldu mu arkadaşlar
-
@keynesyenizm Hocam siz uzman yard. için yedeklerden miydiniz? Ben karantinada olduğum için katılamamıştım eğitime ancak henüz aramadılar.
-
Arkadaşlar uzmanların eğitimleri bitti mi ?
-
Bankodan yedek için aranan hiç olmadı mı arkadaşlar hep uzman yard için aranilmis bankoda yedekler yok mu ? Bilgisi olan var mı ?
-
@su28a Ben 2-3 kişinin arandığını biliyorum. Bu saatten sonra da yedekler için arama yapılacağını sanmıyorum.
-
@beyaz-fil anladım az kişi aranmış umudumuzu keselim o zaman
-
@su28a Maalesef hocam. Daha önceki alımda direkt yedekleri belirlemiş olmalarına rağmen onları aramadan yeni bir ilan açmışlardı. Gereksiz bir beklentiye kapılmadan önümüzdeki sınavlara asılmak en mantıklısı.
-
@beyaz-fil Nerden duydunuz acaba banko için yedeklerin arandığını
-
Face te halkbank grubunda bir kişi dün banko için yedeklerde olup kazandınız diye arandığını yazmış
-
@miamia allah allah
-
@littlefinger Eğitimleri 28 ocaktaymış hatta
-
Arkadaşlar bu sınavda inglizceden neler sorulduğunu hatırlayan var mı? Cloze test relative clause bağlaçlar zarflar vs.
-
@bernaa Yds tarzı sorulardı. Grammerdan çok paragraf ve kelime vardı. Ancak paragraflar biraz uzundu diye hatırlıyorum