Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar yedeklerden gireceklere eğitimin başlama tarihi hakkında net bir bilgi verildi mi ?
-
solunum testi için bende bulamıyorum. bulan arkadas varsa bixi yönlendirirse sevinirim.
-
@ydem144 hayır verilmedi hocam 25ine kadar evrak tamamlama süresi beyan edildi sadece
-
Merhabalar. BT Uzman Yardımcılığı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Çalışma süreleri nasıl, ne gibi programlar kullanır vb? Bilgisi olan arkadaşlar detay verebilirse çok sevinirim.
-
@miamia çok teşekkürler:)
-
@keynesyenizm benim yaptırdığım yer korona sebebi ile hiçbir yerde yapılmıyor o test dedi
-
@kandi9669 Ben de aynılarını merak ettim. Tek bildiğim ya Ataşehir merkez, ya davutpaşa Teknopark ya da çayırovadaki teknoloji üssünde görev alıcaz
-
İstenilen belgeleri elden genel müdürlüğe gidip teslim etmemiz gerekecek değil mi? İstanbula uzakta oturuyorum ona göre bilet falan almam gerekecek
-
@kandi9669 Hocam mail de teslim değil tamamlama yazıyor. Eğitime giderken yanımızda götüreceğiz sanırım
-
@keynesyenizm Ben de sizin gibi biliyorum
-
@snoopy hocam bu numara 18 aralıkta beni aradı ama tanımadığım için açmamıştım şuan çok fena oldum yarın arasam konuşsam ne yapabilirim yedek miyim öğrenebilir miyim nasıl öğrenirim biliyor musunuz
-
@yeserenumutlar Hocam öncelikle mail adresinizi bir kontrol edin belki telefon ile ulaşmadıkları için e-mail göndermiş olabilirler. Sonra Pazartesi ilk işiniz o numaraya dönüş yapmak olsun.
-
@yeserenumutlar konuştunuz mu acaba insan kaynaklarıyla?
-
@miamia evet hocam onlar aradılar sabah halloldu
-
@yeserenumutlar hadi hayırlı olsun hocam
-
@keynesyenizm Çok teşekkür ederim hocam ben de sizi tebrik ederim ve buradaki tüm arkadaşlarımızın en kısa sürede hak ettikleri yerlere gelmesini dilerim
-
@yeserenumutlar Sevindim adınıza tebrik ederim
-
@keynesyenizm Belgeleri tamamlama yazıyor ama özellikle 25 Aralık diye tarih belirtilmiş. Eğer 25'ine kadar verilmeyecekse neden tarih belirtiliyor ki? Bir fikriniz veya bilginiz var mı hocam? Mail olarak falan mı göndericez acaba ben anlam veremedim tarih belirtmelerine
-
@kandi9669 hocam selamlar. Ben şu an eğtimde olan uzman yardımcılarındanım. Evrak tamamlama tarihinden 1 hafta sonraya eğitim için çağırıyorlar. Bizim öyle oldu. Hazırlıklarınızı ona göre yaparsanız daha iyi olabilir
-
@yeserenumutlar Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Artık eğitimde görüşmek üzere dostlar.