Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar bir arkadaşımla beraber girmiştim mülakata o kazanamadı bu gün mail gelmiş başvurunuzu güncelleyebilmeniz için kullanabileceğiniz şifre diye yeni şifre gelmiş başka böyle mail alan var mı bunun anlamını bilen var mı
-
@beşiktaş
yedek listesi felan gelecektir belki onun içindir diye tahmin ediyorum.
gitmeyenler olacak çünkü halkbankı kazanıp da. -
@kamuadayı çok sağolun hocam başka bilgisi olan arkadaşlar da yazabilirse sevinirim
-
@adamsinsmith banko var mı aranızda bir şey sormak istiyorum
-
@kamuadayı hocam sms aldınız mı eğitimin ne zaman başlıcaşı işe başlama tarihiyle ilgili bilginiz var mı
-
@ege2510
ben uzm yrd için kabul edildim hocam. hayır şu an onlar kesin olarak belirlenmedi. belirlenince bilgilendirme yapılacakmış. -
@kamuadayı
aralık ayı içerisinde olacak ama -
@kamuadayı çok teşekkür ederim hocam
-
@beşiktaş şifre yenileme talebinde bulunmadıysa yedek liste için olabilir
-
@hollywood Ben devlet hastanesinde Kbb, Dahiliye ve Göz olmak üzere her branş için 50₺ toplamda 150₺ ücret ödedim.
-
@kamuadayı hocam kesin bilgi mi, cunku suanki isimden istifa edicem, sonra ocak subat demesinler
-
@matea
yedek listeyi diyorsanız tahmin ediyorum hocam. istifa etmeyin tahmininle
yedekte olduğunuzdan emin misiniz açıklandı mı liste -
@matea
ha özür dilerim yanlış anladım. siz aralıkta başlamaktan bahsediyorsunuz sanırım. evet aralıkta başlayacaksınız dedi bir yetkili. ekstrem bir durum olmazsa. -
@kamuadayı tamamdir cok tesekkur ediyorum, ihbar suresi sikinti olcak diye kaygilaniyorum, pazartesi istifa dilekcemi vereyim
-
@matea
siz yine de yarın ik yı arayıp teyit edin de hocam. bir sıkıntı çıkar uzar süreç felan istifanıza sebep olmayayım ben -
@beşiktaş hocam arkadaşınıza gelen maille ilgili bir gelişme olduğunda yazabilir misiniz ? Yedek işlemi olacak mi merak etmekteyim
-
@kamuadayı hocam 7080'le biten numara acmiyor, nerden ulastiniz
-
@matea
ik lar haftasonu çalışmıyor olabilir hocam -
@tellcersei bir şeyler öğrenirsem paylaşırım forumda
-
Arkadaşlar merhaba. İstenilen PA Akciğer Grafisini basılı olarak alabilen var mı ? Sadece cd olarak verilebiliyor. Nasıl ibraz etmeliyiz ?