Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@theinvestor zaten Cd veriliyor her yerde hocam basılı verse muhafazası zor çok büyük oluyor
-
@theinvestor, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar merhaba. İstenilen PA Akciğer Grafisini basılı olarak alabilen var mı ? Sadece cd olarak verilebiliyor. Nasıl ibraz etmeliyiz ?
Ben rapor şeklinde edindim, cd den bahsedilmedi bile.
-
@churcill Teşekkür ederim hocam. O şekilde ibraz edeceğim o halde.
-
@bankingfinance Bende de tam tersi hocam rapordan hiç söz edilmedi grafi sadece cd veriliyormuş.
-
@theinvestor, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@churcill Teşekkür ederim hocam. O şekilde ibraz edeceğim o halde.
-
@bankingfinance bana da rapor olarak verildi cd verilmedi
-
bana da rapor şeklinde verildi pa akciğer grafisi altınta da bulgularla ilgili bilgiler var
-
@bankingfinance hocam direk cdyi edinmeniz gerekiyor aynı şekilde diğer tahliller için de öyle göz odyometri vs rapor istenmiyor tahlil sonuçları isteniyor muhtemelen kendi doktorlarına gösterecekler vakit varken edinin eğitimler başlayınca zor olur
-
@churcill Bende öyle düşünüyorum bir sonuç değil sadece tahlil ve tetkikler isteniyor.Ama yine de Pazartesi İK'ya sormaya çalışacağım.
-
@churcill göz tahlil sonucu nasıl alınacak ki ? Doktor muayene etti cihazla ve sonucu yazdı rapor şeklinde. Ben de pa akciğer grafisi için cd almadım .
-
@kurtarslan fiş gibi bir şey çıkıyor direk ceneyi yaslayıp muayene edilen cihazdan direk o fiş isteniyor bizzat sordum doktora
-
@churcill ben de her girdiğim doktora sağlık raporu istenmiyor tahliller isteniyor dediğimde tamam yine böyle veriliyor dendi... İk'yi arayıp sormak lazım galiba yine de. Odyometri için peki nasıl bı sonuç aldınız ?bana bir reçete ve rapor verildi
-
Arkadaşlar tüm hastanelerin işleyişleri farklı. Özellikle pandemi döneminde doktorlara ulaşabilmek bile sıkıntı oluyor. Genel bir 'sağlık raporu' istenmiyor. Ancak tahlil ve tetkikler rapor şeklinde veriliyorsa sorun çıkarmayacaklardır diye düşünüyorum.
-
@kurtarslan, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@churcill göz tahlil sonucu nasıl alınacak ki ? Doktor muayene etti cihazla ve sonucu yazdı rapor şeklinde. Ben de pa akciğer grafisi için cd almadım .
Test cihazından çıkan fişe benzer sonuç ile hastalığı bulunmadığını bildirir hekim kanaat raporudur yazan bir belge verildi bana da ama arkadaşların dedikleri gibi böyle olmayabilir, pazartesi öğrenmeye çalışacağım ben de.
-
@kurtarslan Bana odyolojik bulgular formu başıklı bir belge verildi. Odyometristin test esnasında frekanslar üzerine işaretlemeler yağtığı bir belge, doktor da onaylayıp altına bir tanı yazdı, bu şekilde.
-
@kurtarslan doktorun birkac işaretleme ve yorum yaptığı bir reçete tarzı belge verdiler odyometride
-
@churcill ben işe başlama sebebiyle muayene olduğunu belirttim ve renk körlüğü testine kadar her şeye bakıp bir onay belgesi imza kaşeli verdiler. Belgede kisaca herhangi bir işte çalışmasında sakınca yoktur diyor. Göz numaram arttığı için reçete isteyince bana bu iş için gereken muayene olup SGK girişi olmadigi icin biz sadece rapor veriyoruz dediler. Özel reçete cikabiliyormus. Onu aldım. Onu alabilmek için tekrar ölçum yaptılar çıkan fişi de aldım doktor işine yaramaz dedi. ben de tek başına yetmez diye düşünüyordum. Ama dediğiniz gibi fişte yazilan sonuç. Raporda detaylı muayene olsa da sadece onay var hiçbir ölçü değer vs yazmiyor.
-
@formidable benim de göz numaram , patalojik bulgu rastlanmadığı ve ekran kullanmama uygun olduğu yazıyor . Odyoloji sonucun da frekanslar işaretli ve doktor onayı var . Sanırım pazartesi netleşir her şey.
-
@kurtarslan ben de göz numarası falan da yazmıyor. Basinc normal, renk körlüğü yok,fundus muayenesi normal vs yazıyor. Tetkik sonucu olarak yeterli gibi ama emin olamadım ben de.
-
ya ne cd ne filim hepsinden rapor gibi belge çıkıyor her şey orda açık zaten şimdi gidip bana cd verin film verin mi diyeceğim çok saçma sanmıyorum öyle sorunlar çıkacağını çıksa bile dert edemezler dediklerini yaptık elimize verilen bunlar bu olmaz şu olmaz yapmazlar öyle diyelim ki yaptılar süre verilir gidip hallederiz