Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ben şunu anlayamıyorum yalnız, bu aşamada ne inceleniyor olabilir ki? Mülakat oldu bitti, yazılı sınav değil ki tekrar tekrar incelensin sonradan. Güvenlik soruşturması da yapılmayacak henüz. Acaba küçük çaplı da olsa bir soruşturma vs. yürütülüyor mu mülakat sonuçları açıklanmadan önce ? Ya da geçiştirmek için inceleme devam ediyor diyorlar
-
@nominee bana da öyle geliyor hocam g.s. olabilir
-
@nominee ben şuan evrak teslim işlemleri 4 günlük yasağa denk gelmesin diye yeni yıla ertelediklerini düşünüyorum. Olsa olsa 31 aralikta aciklarlar herhalde. Ama her türlü eziyet orası ayrı..
Açıklanınca kaybedip zaten çok da iyi geçmeyen bir yıldan yeni yıla kaybetmiş biri olarak da girmek var.. açıklanmayınca 4 gün boyunca umutlanıp sonunda hüsrana uğramak da. -
Kurum yedek ilanı yapıyor mu? Bilen var mi?
-
@yudumm Hocam yasaktan etkilenecek bir durum değil aslında. Çünkü kurum sadece cuma günü kapalı. O yüzden bu hafta açıklayıp belge teslimini haftaya başlatsalar sorun kalmaz. Şu zamana kadar açıklamamış olmalarında hiçbir mantık bulamadım ben.
-
@hukukişisi doğru aslında ama kendimce kılıf uydurup bekleyebilmek icin içimde sabır yaratmaya çalışıyorum. Yarın bir gün dedikce uykuları kaçıyor insanın
-
Sonuçlar açıklandı
-
1.sıra yedekteyim
-
Hukuktan kazanıp da kayıt yaptırmayacak olan var mı?
-
Kazananlara hayırlı olsun, burası da olmadı ben bu işi anlamadım gitti. Mülakat iyi geçiyor olmuyor, kötü geçiyor olmuyor. Pes etsem olmuyor devam etsem elim kağıda kaleme gitmiyor tekrar. Sonumuz hayrolsun
-
arkadaşlar sonuç olumlu, herkes için hayırlısı olsun
-
Benim de başarılı arkadaşlar, umarım herkes için hayırlısı olur
-
İİBF SBF kontenjanından kimler kazandı arkadaşlar
-
@sbf45678 sonucu olumlu veya olumsuz olan kimse yazmıyor anlamıyorum
-
Arkadaşlar Kuruma teslim edilecek belgelerde güvenlik soruşturması formu istenmemiş. Sizce yine de bir soruşturma süreci olur mu yoksa mülakat sonuçları açıklanmadan önce araştırılmış olabilir mi?
-
Kaybedenler cok sey kaybetmedi emin olun. Kurum aman aman değil mulakata gormussunuzdur zaten. seffaflik da sifir. kim kazandi ne oldu her sey gizli . tc ile sonuc sorguluyorsunuz !
-
@matrakçı-nasuh Yeni adet bu. Kimlik numarası ile sonuç sorgulama. Yaklaşık 10 yıldır kamu yönetiminde şeffaflık, hesap verilebilirlik, ehliyet, liyakat vurgusu yapılıyor. Yasal ve idari düzenlemelerin bu yönde olduğu iddia ediliyor. Hal böyle olunca vatandaş nezdinde beklentiler her geçen gün daha iyiye gidileceği yönünde. Ancak tüm bu söylemlerin aksine sistematik bir şekilde kamu yönetimi şeffaflıktan uzak hesap vermeye kapalı bir hale getiriliyor, mülakatların kamera ile kayıt altına alınması kimi kurumlar için yasalarla engelleniyor, sonuçlar dahi gizli saklı açıklanıyor. Yavaş yavaş tüm kurumların bu sonuç açıklama sistemine geçmesi bunun yeni bir politika olduğunu gösteriyor.
Geçen yıl girdiğim bir mülakatta beni dinlemeyen, soru sormayan, yüzüme dahi bakmayan, mülakat süresince önündeki kağıtları imzalamakla meşgul olan, dışarı çıkıp içeri tekrar girsem beni farklı bir aday zannedecek genel müdür unvanlı bir komisyon üyesinin bana 62 puan verdiğini bilgi edinme hakkı sayesinde öğrendiğimde aydınlanma yaşamıştım. İnsanüstü bir yetenekti bu. Ermişti, evliyaydı adeta. Tamamen gönül gözü ile hayal aleminde puanlamıştı beni. Ne mübarek bir zattı. Hala şaşkınlığıma engel olamam.
Toparlamak gerekirse bence bu kadar prosedüre hiç gerek yok. Kaynak israfı. Kamu kurumları ihtiyacı olan personel için dilekçe ile x vakfı, y cemiyeti yahut z ili kalkındırma derneğine başvuruda bulunsun. Bu örgütler direk liste halinde isimleri yollasınlar.
-
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum. Kosgeb ve Ysk gibi halihazirda basvurupda listeleri henuz aciklanmayan sinavlara girmeyecekseniz pazartesi gunu feragat edebilir misiniz ?
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@mutlakbutlan Çok yoruyor ancak elden hiçbir şey gelmiyor hocam. Rızkı veren Allah diyoruz sabrediyoruz bu düzene karşı yapacak hiçbir şey yok. Bu kirli düzende söylenebilecek en güzel söz yıllar önce söylenmiş. Torpilin, yozlaşmanın forum başlıklarına dahi konu olduğu bu günde ben de tüm dostlara o sözü hatırlatmak istiyorum: "Arkasız yiğitler arkanız Allah'tır." İnşallah tez vakitte bize ve tüm ihtiyaç sahiplerine hayırlı bir iş nasip etsin Allah.