Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kaç ile kapatır acaba genel olarak?
-
@Joseph 85 aşağısına düşeceğini sanmiyorum.
-
@audit o kadar mi kolaydı
-
Herkese geçmiş olsun öncelikle. Ben yüksek kapatacağını düşünüyorum. Seçici sorular yoktu çok fazla. Bizim sınıfta 5 kişi girmedi sınava. İlk 16ya girebilecek miyiz bakalım..
-
Hukuktan sınava giren var mı arkadaşlar?
-
kassam diye şık işaretledim ama ehli vakıf da olabilir. türkiye libya karasuları yaptım ama kıta sahanlığı olabilir. fiilimsi sorusunu 4 tanedir yaptım ama 3 de olabilir
mevzuat geçen seneye göre ayrıntıydı. yönetmelik ağırlıklıydı. geçen sene mevzuatta 18 sorudan emindim. bu sene sadece 12 sorudan eminim. keşke alan bakacağıma daha çok mevzuat baksaydım. boş yere ulusararsı ilişkiler iktisat kastım. mevzuatta 2 ya da 3 şık arasında kaldığım çok soru var. sanki tüm şıklar birbirine benziyordu. alan bu sene önceki yıla göre türk vergi hukuku hariç çok kolaydı. vergi hukuku da ayrıntılı çıkmaz diye az baktım ama ayrıntı çok geldi. gider pusulası yaptım ama cevap müstahsil makbuzu olabilir. bütçe sorusunu %20 ya da %30 yaptım hatırlamıyorum. geçen sene 74 ile mi ne kapatmıştı bu sene en az 78-79 la kapatır bence
-
@mutlakbutlan hangi sinif hocam
-
amfi 3'te 3 kişi gelmedi
-
@islimbot gecen sene de mi 4 kişiydi iibf
-
@Legendary1 10 kişiydi geçen sene
-
şimdi baktım. türk akımını azerbaycan yaptım ama TANAP'la karıştırmışım. cevap rusya. bu gidişle vergi yanlışlarıyla mülakata kalamam. kalacaklara başarılar
-
Ekonomik işbirliği sorusu pakistan imiş
-
@Legendary1 pardon ama oecd üyesi yunanistan diye hatırlıyorum
-
@Joseph oecd başka ekonomik işbirliği örgütü eco farklı. türkiye iran pakistan kurdu onu.
-
@Legendary1 eleyici diyebileceğimiz maksimum 10 soru vardi.
-
ayrıca personel yönetimi diye insan kaynakları sorulmuş. işe alımda hangisi gerekmez sorusunda referans yaptim ama güvence şıkkı da kafamı karıştırdı
-
@islimbot Portsmouth anlaşması diye bi cevap var miydi hocam
-
@audit o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum ben
-
@Legendary1 vardi Rus Japon savaşından sonraki barış anlasmasi
-
@Legendary1 şimdi baktım rus japon savaşı antlaşması oymuş ama ben yanlış yaptım. tebrikler