Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hukukişisi bir arkadaşım kaldı. 70'in sınırındayım diyordu. siz kalamadınız mı?
-
@islimbot ben de kaldım. Katılım az olduğu için sınava giren herkesin mülakata çağrılıp çağrılmayacağını merak ettim
-
@hukukişisi 70'i geçen herkes çağrılmıştır hukukta
-
@islimbot Önceki alımın başlığında hukukta çan yapıldığını, puanların yükseldiğini okumuştum. Yine o şekilde mi yapıldı diye düşündüm katılımın azlığından dolayı ama puanlar açıklanmadığı için öğrenmenin bir yolu yok sanırım.
-
İleti kaldırılmıştır
-
@islimbot sizin oldu mu hocam
-
@deloyne olur aslında
-
@deloyne haydi kur kur
-
@Legendary1 benimki ortaya bir fikir sunmaktı aslında topu ortaya attım nasıl yapalım herkes bana numarasını atarsa bir grup oluşturayım
-
Ben de 40 kişiden kaçının sınava girdiğini, kaçının mülakata hak kazandığını, bu kişiler arasından hazineyi ya da hakimliği kazananan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.
-
arkadaşlar bilgisi olan var mı bilemiyorum ama, uzman yardımcılığında kurumlararası naklen geçiş oluyor mu? bunun için kurum içi sınavlar vs yapılıyor mu? araştırdım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım
-
iibf den mülakata katılacaklar bana ulaşabilir mi
-
İleti kaldırılmıştır
-
@hukukişisi ben mülakata hak kazanamadım hukuktan girip.
-
@Legendary1 hayirdir niye iletim kaldiriliyor ? @paretowilfredo
-
Arkadaşlar iyi akşamlar aranızda msb hukuk gurubundan asil listede olan var mı?
-
@Legendary1 https://forum.tercihiniyap.net/topic/5316/tercihini-yap-yayın-politikamız-paylaşılması-yasak-olan-unsurlar-ve-forum-kuralları/9
Bu sebepten hocam. Whatsapp gruplarına dair paylaşımlar forumumuzda yasaktır.
İyi günler dileriz. -
Sizce ne zaman mülakatları başlatırlar?
-
@hukukişisi üstad benimki tahmin ama şimdi VERBİS kaydının son günü 30 Eylül'dü, Kurul da karar verdi, kayıt olmayanlara da süre vermek için yazı çıkmaya başlayacağız tarzı bir duyuru yayınladı. bütün işgücü oraya akabilir, o sebeple süreç sarkabilir diye düşünüyorum açıkcası.
-
@dogacan olabilir hocam. Geçen sene sınav sonuçlarına itiraz için yaklaşık 15 günlük bir süre tanınmış, bu sene 5 gün denildiği için süreç biraz hızlanır mı diye düşünmüştüm