Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
-
Bir önceki alımın taban puanı (tahmini)
-
Hayırlı olsun. KPSS sürecimde ilk girdiğim (ve ilk elendiğim) mülakat burasıydı. Yazılı sınavda alan kısmı çok da zor değildi diye hatırlıyorum, genel yetenek soruları güzeldi ancak sayılar iyi ayarlanmamıştı, saçma virgüllü sayılarla uğraşıyorduk. Gerçi sınav öncesinde hesap makinesinin serbest olacağı duyurulmuştu. Mevzuat kısmı da basitti, kanunda soru gelebilecek yerler çok bariz zaten. Fazla detay sorulmamıştı.
Mülakatta gelen soruları ilerleyen süreçte paylaşacağım. Şimdilik şunu söyleyeyim, bölüm fark etmeksizin her şeyi soruyorlar ama soruların çoğu temel şeylerdi, ilk mülakatın heyecanı olmasa rahat yapabilirdim. Ortam da çok samimiydi.
-
Sabah KPSS akşam KVKK?
-
Dalga geçer gibi ilana çıkmışlar 4 kişi alacaklarmış bir de üstüne 70 YDS istemişler
-
81.65’e gelir mi ?
-
@delikupeli gelme ihtimali yüksek YDS 70 yüzünden
-
Sınav KPSS ile aynı gün 13 Eylül'de muhasebe oturumu var.
-
@delikupeli belli olmaz hocam şahsen benim beklediğim bir kaç mülakat var eğer biri olursa başvurmayı düşünmüyorum o yüzden son güne kadar bekleyeceğim başvuru için. Genel olarak bu tarz bir anlayış benimsenirse beklenenden daha düşük olabilir puanlar.
-
@Estevez Kesinlikle katılıyorum ben de beklediğim 3 yerden olumsuz sonuç almadan başvurmayacağım inşallah. Kimse ego tatmini için hesapsızca başvuru yapmazsa 80 e düşmesi süpriz olmaz. ÖNEMSEYELİM
-
Teşekkürler hocalarım
-
@icav nasıl şaka gibi cidden bu ya
-
Muhasebe oturumu ile aynı saatte olması güzel olmuş. Sınava giremeyecek olanlar başvurur gitmez şimdi sırf o güne koydukları için kızıp başvuran çok olur bizim memlekette. başkalarının hakkını yiyebilmek için güzel zamanlama
-
kurumu arayan oldu mu? tarih değişir mi? haberleri olursa belki tarih değişir? ne zaman için değişir? 20 eylülde yds var mesela, ona göre plan yapalım, başvuruları aldıktan sonra biz sınavı iki hafta öteledik demesinler?
-
@islimbot ben sabah aradım pandemiden önce bu tarihe belirlenmiş. ösym sonradan bu tarihe erteleyince değişitireceklerini söylediler 13 eylülden önceye alacaklar
-
@mulkiyeli_93 Mülakatta soruların tamamını yapsanız da pek bir şey değişmezdi emin olun Benim de elendiğim yerlerden biriydi.
-
Personel Yönetimi notu olan var mi?
-
Müfredat dışı sordukları halde bildigim ama alınmadığım bir sınavdı .Çok şaibeli bir kurum onu soyleyim . Kurum yeni kurulmasına rağmen naklen elemanla doldurulmustu ben çok şaşırdım .Sadece uzman değil muhendis ve memur da vardı .Sanki yıllardır işleyen bir kurum gibiydi .Puanım yetse de yüreğim yetmeyeceği için basvurmayacagim çünkü alınmayacağım biliyorum .Mülakata girecek arkadaşlara başarı değil şans diliyorum zira şeffaf ve adil bir süreç olacağını düşünmüyorum.
-
@ekeblad Adalet Bakanlığı'yla ilgili ,bağlı kurumların kadroları için bende benzer şeyi düşünüyorum. YSK Seçim Müdürlüğü ve Kvkk alım süreçleri hoş değildi.