Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hukukişisi Tekrar sormadım, bir bilgim yok fakat bu hafta açıklanacak diye düşünüyorum.
-
Yarın açıklanır mi dersiniz?
-
@yudumm Süreç geçen alımla aynı işlerse(hâkimlik sonuçlarının açıklanmasından 2 gün sonra) bu akşam 18:30 civarlarında açıklanacak demektir.
Geçen alım mülakatların bitiminden 30 gün sonra açıklanmış. Bizimki yarın itibariyle 40 gününü dolduruyor. Şartlar çok müsait gözüküyor.
-
@mutlakbutlan kurulun pandemi nedeniyle bir araya gelememesi sadece bir bahanedir diye umuyorum 4
-
Yarın açıklanacağını, 4 Ocak’a kadar da belge teslimi yapın diyeceklerini düşünüyorum, umuyorummm.
-
@vamos hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Duyum mu aldınız yoksa tahmin mi ?
-
@mehlika Tamamen benim tahminim hocam. Herhangi bir duyumum yok.
-
Bugün açıklanır mı ne dersiniz?
-
@hukukişisi artık açıklanması gerekiyor ama bu gecikmenin sebebi gerçekten pandemi de olabilir...
-
@deloyne işleyişi çok fazla bilmiyorum ama onay aşamasında Kurul üyelerinin tekrar bir araya gelmelerini gerektirecek bir durum oluyor mu?
-
@hukukişisi hakimlikteki gibi... bilemiyorum bu da bir muamma...
-
Bugün hiç arayan oldu mu acaba kurumu?
-
@yudumm Ben şimdi aradım, telefon bir kere çalıp kapanıyor her defasında
-
Kuruma şimdi ulaştım arkadaşlar. Değerlendirmelerin devam ettiği ve birkaç güne açıklanabileceği söylendi.
-
@bsttt 40 gün degerlendirme, iyiymis
-
Evet liste hazırmış arkadaşlar, hayırlısı olsun herkes için.
-
@vamos Ne zaman açıklayacaklarını öğrenebildiniz mi
-
@vamos siz kazanip kazanamadiginizi ogrenmissinizdir
-
-
@hukukişisi ne zaman açıklanacağı söylenmedi, bu akşam açıklanır diye bekledim ama hala yok.
@Nacht @yudumm ismimin listede olduğu söylendi ama bilemedim. Umarım hepimiz forum olarak kazanmışızdır.