Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hukukişisi evet hocam girdim. Mülakat komisyonu iyi, başkan da tatlı biri. Kendinizi tanıttıktan sonra direk sorulara geciyor lar. Herkes iki üç soru sordu. Sonra da baskan anayasadan bir iki soru sordu. Öyle bitti ama sorular biraz ard arda geliyor çok da kolay gelmedi bana. Düşünmek için pek fırsat olmuyor.
-
@sbf13 Anayasadan ne soruldu acaba?
-
Bizimle ilgilenen görevli, bugün mülakatların son günü olduğunu söyledi. Merak eden arkadaşlar varsa, hukuktan toplam 31 kişi 70’i geçmiş, mülakata gelmeyen adaylar da varmış.
-
@vamos hocam siz iibffden mi girdiniz?
-
@vamos yani bugün de iibf var mıydı?
-
@sbf13 Yok hocam hukuktan girdim, bugün hukuk mezunları vardı sadece. İibf mezunları 11’inde girdi sanırım, yanlış hatırlamıyorsam 16 kişi mülakata girecekti,1 günde bitmiştir onların.
-
@vamos ne zaman açiklanacaği ile ilgili bi şey dediler mi hocam
-
@Matrakçı-Nasuh Onu sormadım hocam, ama tahminim en geç 1 ay içinde açıklanır. Geçen seneye göre daha az kişi mülakata katıldı. Başkan, görev süresi bitmeden alımı sonuçlandırır diye düşünüyorum.
-
@vamos Bugün mülakata gelmeyen çok var mıydı hocam listeyi gördünüz mü?
-
@hukukişisi ben gördüm yaklaşık 6 kişi gelmemişti diyebilirim çünkü uzmanlar önümüzde işaretleyip konustular
-
@yudumm o zaman şansımız oldukça yüksek gibi görünüyor
-
@hukukişisi Kaç kişinin geldiğinden haberimiz olmadı çünkü herkesi ikişerli-üçerli olarak farklı katlara aldılar bekleme için. Fakat görevli “gelmeyenler de var, şansınız hemen hemen %50” dedi.
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
Cuma günü, sonuç beklemek için çok mu erken olur?
-
@vamos keşke o kadar erken olsa .. hiç kurumu arayan oldu mu acaba?
-
@yudumm şimdi arayıp sordum ama tahmini bir tarih dahi veremiyorlarmış. Uygun görülen bir zamanda açıklanacakmış
-
@yudumm Bilgilendirme için teşekkürler. Alım sayısının/mülakata giren sayısının geçen seneye göre az olması ve sınavın da 1 hafta geç yapılması nedeniyle erken açıklanır diye ümit ediyorum. Haftaya açıklanır umarımmm
-
Arayan soran, bu hafta açıklanmasını bekleyen var mı sevgili arkadaşlar?
-
@vamos Geçen hafta genel numarayı aradığımda değerlendirmelerin devam ettiği söylenmişti. Ben haftaya açıklanacağını düşünüyorum.
-
@bsttt Haftaya 1 ay oluyor Beklemek zor geliyorrrr. Teşekkürler Bsttt.