Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hukukişisi ben de bunu anlamaya calısıyorum acaba nasıl bir sıralama yapıldı
-
@sbf13 Yazılanlara bakılırsa alan bazlı ve puanlara göre bir sıralama yapılmış diye anlıyorum ben
-
Geçen yıl ilan edilen kadro sayısı kadar alım yapılmış mı? Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar Kurumun sitesinde 12 kasımda sabah 9'dan akşam 5'e kadar bir etkinlik düzenleneceği yazıyor. Benim mülakatım o tarihteydi, sizce mülakatın tarihini değiştirmeleri gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
-
@bsttt benim de o tarihte, muhakkak bilgilendirme yapılır diye düşünüyorum ertelenecek olsa
-
@nominee hocam geçen yıl sadece herkes kendi sistemine girip kazanıp kazanamadığını öğrendi .ne bir liste ne bir bilgilendirme olmadı .tamamiyle en başından sonuna kadar şaibeli bir sınavdı.
-
@deloyne benim ve o günkü grubun mülakatım ertelenmişti .Mülakat gününden önceki günün akşamı 4 te haber verdiler .
-
@ekeblad kaç gün sonrasına ertelemişlerdi acaba?
-
@ekeblad doğrudur siz tecrübelisiniz. o halde aramak lazım kurumu, ben şehir dışından geleceğim zaten yola çıkmış olabilirim aradıklarında..
-
@deloyne şehir dışından gelenleriki iptal edilmedi ama .çünkü çoğu yola çıkmıştı .
-
@bsttt 1 gün sonrasınaydı galiba .tam hatırlayamadım
-
@ekeblad hocam siz bu sene giriyor musunuz?
-
@sbf13 yok hocam puanım tuttuğu halde başvurmadim ben çünkü ümidim yoktu .
-
Önceki yıllarda yapılan hukuk mülakatları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
-
@hukukişisi evet çok iyi olur arkadaşlar
-
Mülakatı bugün olan arkadaşlar ortam hakkında bilgi verebilirler mi?
-
Arkadaslar nasıldı mülakatlar?
-
Niye sayfaya yazılmıyor anlayamadım
-
@sbf13 siz girdiniz mi hocam bugün?
-
Dün ve bugün mülakata giren arkadaşlar, ortam-sorular vs. nasıldı?