Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@dogacan sanmam. Orası farklı bir dairedir burası farklı bir daire. Gecen yıl iki hafta sonrası için mülakatlar baslamıs. Muhtemelen bu sene de sürec öyle işler. Acıklanma tarihi benzer oldu çünkü.
-
Sınav itiraz süresi 10 iş günü olarak revize olmuş arkadaşlar. Bir haftamız daha var herhalde mülakat tarihinin açıklanmasına.
-
@vamos Bunu ben de çok merak ediyorum. Yapılan yorumlara göre 3 kişinin mülakata kalmadığını söyleyebiliriz sanırım ama. Daha cok etken var bu konuda. Bir sürü de soru oluyor insanin aklında.. Önceki alımlarda hakimlik sınavının sonucuna göre mülakatı geçerse hakimliği mi yoksa kurumumu tercih edeceği sorulmuş. Ben açıkçası bu nedenle hakimlik sinavi sonrasına mülakat günü verilir diye düşünüyordum. Tanıdıklarıma öyle sorulmuş çünkü. Öncelikle yine arkadaşlarımdan liyakate dayalı bir alım yapıldığını ve mülakatın kaliteli sorularla geçtiğini duymuştum. Ancak sonrasında referansın da önem arzettiğini duyunca biraz hayallerim yıkıldı açıkçası. Ama o kadar kişinin içinde illaki 2019 hakimlik sınavının mülakatını da gecen vardır ve bu sırf bu nedenle mülakata katılmayacak olan.
-
@yudumm önceki alımda mülakatta neler sorulmuş acaba? Alan bilgisinde çok detaya inilmiş mi?
-
@yudumm Amfi 1’de sınava girmiştim ve yanılmıyorsam birkaç kişi sınava gelmemişti. Yine 70’i geçemeyen birkaç kişi var desek, en azından dörtte birden üçte bire yükseldi şansımız.
Yarın itiraz süresi de bitiyor, cumaya kadar mülakat tarihlerini açıklasalar bari.
Geçen sene mülakatlardan 1 ay sonra sonuçlar açıklanmış, umarım süreç hızlı ilerler bizim için. -
@vamos bizim amfide gelmeyen yok gibiydi sanki. Ama gecemeyen olmustur. Mülakata140 kişiden Max 70 kişi falan kalmıstır. Ben çok kolay bir sınav oldugunu düşünmüyorum herkesin aksine. Çok yönlü bir sınavdı çünkü. Sansımız 3 te bir gibi. Belki daha fazla bile olabilir inşallah yüzde 50 falandır. Sizce sıralama alan alan mı yapıldı yoksa genel mi?
-
@vamos bizimki de aynı ilerleyecek diye düşünüyorum açıkçası. Hakimlik sınavı büyük bir etken çünkü.
-
@hukukişisi hukuk bölümünde n olup da mülakatı sorabileceğim birileri yoktu. Ibf lı bir arkadaş var. O da sorulabilecek her şeyden sorulduğunu, mülakatın kaliteli olduğunu güncel bilgilerden de sorulduğunu söylemişti. Bir yerde de sanırım tarihten bir şey anlatılıp kişinin bildiği bir şeyi nasıl dinlediği ölçülmek iştenmiş..denilmişti ama tabiki içerik ve yöntem olarak hukukcularin mülakatı farklı olabilir
-
@sbf13 Tarih ve mevzuat zorlamıştı beni. İletişim başkanlığı’nda olduğu gibi tek bir liste değil de alanları ayrı ayrı sıralamışlardır bence.
Kaç puan aldığımız/mülakata kaç kişinin hak kazandığı açıklanacak mı acaba. Geçen sene puanlar açıklandı diye görmüştüm sanki. -
@vamos evet acıklanmıstı muhtemelen acıklanır bu sene de
-
Mülakat tarihleriyle ilgili olarak Kurumu arayan oldu mu?
-
@hukukişisi siz aradınız mı hocam?
-
@sbf13 ben bugün iki kez aradım açan olmadı
-
@sbf13 dün aradım hocam ulaşamadım
-
dün aradım ve ulaştım arkadaşlar, mülakat planının hazır olduğu, başkanın takvimini bekledikleri, bu hafta içi büyük ihtimal açıklanacağı söylendi.
-
@vamos geçen sene puanlar açıklandı ama liste şeklinde değil .Öyle olduktan sonra ne anlamı kalır .İibf mülakatı için de asla kaliteli olduğunu düşünmüyorum .öğle saatine kaldı diye 5 dakika bile sürmeyen de var yarım saati bulan da .saçma soruların da bana ve başkalarına sorulduğunu biliyorum. Genel sorulardi bana sorulan . Sadece şansınız açık olsun diyorum .
-
Sınav sonuç duyurusu ilanını siteden kaldırmış kurum.
-
Mülakat tarihleri açıklandı.
-
Puanlar da açıklanmış
-
iibf'den 81 ile mülakata kaldım. 76-77 arası alıp kalamam diyordum. o civarlarda alıp mülakata kalan var mı merak ettim