22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
-
-
@paretowilfredo üstad kaç tane açıktan alınacak bilgi var mı?
-
Ve açıktan alımlarda iibf olacak mı
-
@pabloescobarr yönetmelik değişmediği sürece iibf giremiyor dostum değişir mi bilemiyorum
-
Etkinlik yapalım dostlar İibf de sınava girebilsin diye zira eskiden girebiliyorduk, hakim olabiliyorken icra müdür yardımcısı olamıyoruz talebimizi iletelim derim ben
-
İnşallah en kötü yarı yarıya olur sayı.
-
Etkinliğimiz başlamıştır tagımız bu
İİBFye İcraMüdürlüğüHakkı
-
@Blueberry Maalesef dostum.
-
Herkese hayırlı olsun dostlar, alıma dair bilgileri içeren çalışmaları ilk iletiye bırakıyorum.
-
Çıkmış sorular ve kaynak kitap listesi paylaşır mısınız? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo ilan ne zaman gelir ustad
-
@Blueberry Kaynaklarla ilgili soruşturmam lazım dostum, çıkmış sorular ÖSYM yayımlamadıkça ne yazık ki yardımcı olamam.
-
@adam-simith Çok sürmez dostum bence. Her şey netleşmiş durumda sonbahara kalmadan ilan gelir sanırım.
-
Mülakata kaç katı kalıyor?
-
@Blueberry 2 kat
-
@gencbiraday teşekkür ederim
-
Arkadaşlar başvurular ne zaman olur tecrübeli arkadaşlar varsa öngörülerini paylaşabilir mi ?
5 Eylül tarihinde AÖF Adalet Bölümünden yaz okulu sınavını verip mezun olacağım. Başvurulara mezuniyetim yetişir mi ? -
@shocking başvurular Eylül ayı içerisinde olur genel yetenek kültür,ticaret,icra iflas,borçlar hukuku ,anayasa ,damga/harçlar/KDV kanunlarından sorumlusunuz Alan kısmı %80 etkiler , toplam 70 soru mevcut
-
Arkadaşlar ben halihazır da İibf ve adalet bölümü mezunuyum. Adaletin yanında 4 yıllık mezuniyetimin olması icra müdürü olarak atanmama engel midir acaba? Genel olarak engel olmayacağı söyleniyor ama lisans mezunu olup da önlisanstan atama kısmında engel var ama icra müdürlüğü giriyor mu buna arkadaşlar? İyi çalışmalar herkese
-
@shocking Başvurular Eylül’ün sonu Ekim’in başında olur hocam. Yaz okulu/tek ders sonuçları kaç günde sisteme düşüyor bilmiyorum ama yetişeceğini düşünüyorum. En kötü geç başvuru döneminde yaparsınız başvurunuzu. Normal başvuru süresinden 10-15 gün sonra geç başvuru oluyor.