21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Merhaba arkadaşlar, başvurular ne zaman bilgi verir misiniz ben takip edemedim
-
@hakimehanımm bana cok agirmis gibi geldi juctice. O kadar kendinizi yormaniza ve zorlamaniza gerek olmadigini dusunuyorum.
-
@siyasetbilimi 1-8 ekim
-
@mystery herkes sizin gibi yorumlar yaptı vazgeçtim hakimim ya da müessir yeni özgün soru bankası çıkarmış KPSS sonrası onlara bakacağım inşallah, cevabını için teşekkür ederim
-
@mystery teşekkür ederim cevabınız için Başvuru için evrak gönderimi olacak mı yoksa sadece ösym üzerinden başvuru yapmamız yeterli mi hocam?
-
Akademikus eyup kocak medeni borclar cozen var mi arkadaslar tavsiye eder misiniz
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar. Kpss A ya da idari hakimlik için bir telegram grubu var mı acaba. Özellikle kaynak konusunda ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
-
medeni usul hukuku için kodakoğlu mu themis mi öneriyorsunuz arkadaşlar.kodakoğlunun kitap güncel değil malum
-
arkadaşlar hukuk öğretir youtube kanalından hangi videoları izlersek o dersler için yeterli olur, şahsen anayasa hukuku videosunu izledim ve yeterli geldi soru bankaları için
-
Arkadaşlar merhaba. İdari hakimlik sınavına pegem kpss a hukuk kitaplarından çalışmayı düşünüyorum. Bana kpss'de anlatımı oldukça güzel gelmişti. Fakat bu kitaplar sizce hakimlik için yeterli olur mu? Yoksa pegem yerine monopol idari hakimlik seti vb gibi kaynaklar mı almalıyım?
-
@siyasetbilimi adliyeden evrak gonderiyoruz maalesef
-
@zephead ben kadakoglunun kitabindan duzeltmelerle devam ediyorum. Yeni alima gerek oldugunu dusunmuyorum acikcasi
-
@mystery teşekkürler
-
https://birtutamhukukdernegi.org.tr/wp-content/uploads/2020/09/HMK-DEGISIKLIKLER.pdf
Burada Ebru Çorbacıoğlu'nun HMK değişikliği ile ilgili tablolaştırılmış bilgileri mevcut.
-
Arkadaşlar türkçe,matematik ve hmk için ne önerirsiniz?
-
Herkese selam.
Ankara'daki durum pek iyiye gitmiyor diye söylentiler var. Malum hastalık ile ilgili. Sınavı etkiler mi? Başka şehirlerde yapılma ihtimali var mı sizce?
-
Merhaba arkadaşlar vergide gecen yılki kaynaklar iş görür mü var mi değişiklikler acaba takip edemedim.
-
arkadaşlar ceza hukukundan 5237 ceza kanunu hariç hangilerine bakmalıyız? geçen sınav ceza soruları zordu
-
Arkadaşlar idare ve anayasa doktrin için themis almayı düşünüyorum. bunları kanunlarla desteklesem yeterli olur mu? farklı kaynak önerisi olan var mı?
-
@kamu uluslararası adli işbirliği kanununa da bakılmalı mutlaka