21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@ütopya acaba soru iptali sizi geri atmış olabilir mi? Örneğin kaymakamlıkta 70 puanınz olsun 1 yanlışınız iptal edilsin 70.70 oluyor çok fark var arada.
-
@ütopya Dağılım nasıldı GY-GK=? Alan=? Idari=?
-
@kymkm109 kesinlikle tabi ben tüm şekli ile yazayım en azından fikir vermiş olacaktır.
İlk sonuç 24-6, 29-6, 25-10 sıralama 379
Soru iptali ile. 24-6, 28-6, 24-11 sıralama 611
3. Değerleme de ise soru iptali olan netlerim aynı ama sıralama 638e geriledi. İnşallah sorduğunuzun cevabı için yeterli olur. -
@ütopya puan?
-
@jasisss ilk hali 82.8küsür son 80.küsür
-
@ütopya teşekkür ederim..
-
@ütopya bir soru be kadar etkili oluyor
-
@ütopya inanılmaz geri atmış 2 iptal soru... Teşekkür ederim sınırdayım sanırım ben de o yüzden sormak istedim. 78 doğrum yoksa umutlu bekleyişi keseceğim çünkü..açıklansın da bir cevap anahtarı
-
@ütopya inanılmaz geri atmış 2 iptal soru... Teşekkür ederim sınırdayım sanırım ben de o yüzden sormak istedim. 78 doğrum yoksa umutlu bekleyişi keseceğim çünkü..açıklansın da bir cevap anahtarı
-
@kymkm109 hocam hiç belli olmaz ama sınırda kalıp açıklanana kadar geçen süre çok zor oluyor inşallah allahın izni ile emeklerinizin karşılığını alırsınız.
-
Bu sorular neden hala açıklanmadı!!!
-
Ortaöğretim kpss kitapçığı yayınlandı. Birazdan hakimlikte yayınlanır herhalde
-
@reisbey o sınav pazar yani bizden sonra yapılmış aslında
-
4 gibi açıklanır bence.
-
@fkoseli aynen
-
geliyor gelmekte olan..
-
haftasonu baya bir sınav olmuş yetiştirmeye çalışıyorlar herhalde.
-
İcra da açıklandı. Sıra bizde
-
Iyi guzelde aciklananlar yuzde 10 luk kısım degilmi
-
@reisbey icra da pazar günüydü.. ÖSYM'nin bir işi de ters olmasa şaşarım. ilk yayınlayacağını en son yayınlıyor..