21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kamikaze daha kolaydi bence
-
@aslan-reyiz geçen sene sınava girip sınırdan kaçıranlardan biriyim geçen sene vergi hukukum full doğruydu bunda öle bence bir fark yok iktisat bariz zordu anayasa idare aynı geçen sene de kolaydı ceza geçen sene daha zor geldi bana ama bu sene daha kolay borçlar bir tık bu sınav daha bir zor gibi geldi medeni geçen seneden bir tık zor hmk ise kolaydı ama nereden bakarsanız bakın vatandaşlıktan bile iki yanlışım var yıllardır full yaparım ilk defa şaşırdım Matematik ve vatandaşlık daha bir ayrıntı geldi bana bu sebepten geçen seneden daha zor gk/gy bence 80 doğruya gelecek ama geçen sene öle aman aman zor değildi bir tık daha dikkat vardı sadece ösym nin yanlış sorduğu iptallik sorular vardı tartışılan bu sorular oldu soruları yanlış sordular ama bu sene bari iptallik bir durum olmadığı görülüyor
-
Türkçedeki konfüçyüs sorusunda iki doğru cevap olduğunu sadece ben mi düşünüyorum.
Paragrafta konfüçyüsün teorisiyle ilgili hic bir bilgi yok. Teorisine vurgu yapan şık da var ama seçeneklerde -
Geçen seneden zordu yada kolaydı demek saçma geliyor bana. Sınavı bütün olarak degerlendirmek gerek bence bir farkı yoktu genele bakmak en doğrusu. 2015 ten beri giriyorum 70 80 arasi doğrum geldi her sene dusuncem budur.
-
Ortak 27
İdare 30
Gk gy 26Sınav kolaydı zordu
Alan ağırlıklı değildi
Ne düşünmeliyim? -
Gk - Gy : 26 doğru 4 yanlış
Ortak alan : 31 doğru 4 yanlış
İdari yargı : 30 doğru 5 yanlış
87 doğru 13 yanlış -
Hocam toplamda 75 net yapmışsın, 82 küsür puan gelmiş, 7 puan sapma olmuş ,ben de sınırdayım ortak alan 31, idari yargı 31, gkgy 16 o yüzden soruyorum nasıl o kadar gelmiş diye,inşallah bana da gelir.@city-of-justice
-
87 doğru 13 yanlış standart sapma ile 90 lara çıkar mı acaba? İlk 100 e girmeyi çok istiyorum inşallah nasip olur.
-
birkaç saniye önce
Hocam toplamda 75 net yapmışsın, 82 küsür puan gelmiş, 7 puan sapma olmuş ,ben de sınırdayım ortak alan 31, idari yargı 31, gkgy 16 o yüzden soruyorum nasıl o kadar gelmiş diye,inşallah bana da gelir.@city-of-justice@city-of-justice
-
Gyk:18
İdari yargı:31
Ortak alan:29
Çok arafta kaldım hiç ümitlenmiyeyim mi arkadaşlar ne dersiniz? -
-
@samsun615542 Alan farkı işte kardeşim. Senin alanın da çok iyi gelir rahat ol
-
arkadaşlar birisi hayrına biliyorsa eğer, geçen sene 50-100-150-200-250. olanlar kaç doğru yapmış yazsın, bir değerlendirme yapabilir miyiz?
-
@city-of-justice geçen yıl liste yapmıştık yine öyle Bi çalışma yapılsa fena olmaz sanki
-
@dlkaptan başkan bu listeye de emeklerini sunmak ister misin?
-
@hakimehanımm teşekkür ederim inşallah sizin de olur
-
@fkoseli valla birinin emek vermesi tabi
-
@friedman-25 Tabiki yine başlayalım iyi olur ancak 77 ve altindakiler gelmez nasıl olsa diye yazmaya çekiniyorlar ben öyle sezinledim. Hayırlı olsun haydi liste başlasın @dlkaptan başlatır umarım
-
@city-of-justice ustad başlatsin yada biri başlatsin liste olur iyi olur ya az çok fikir sahibi olunur
-
Gk -Gy: 26
Ortak Alan : 27
İdari alan : 28
Ne düşünüyorsunuz.