21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@necipuysalll medeni usul kitabını beğendim hocam diğerini bilmiyorum
-
@crowdingout sitede medeni usul kitabinin uzerinde nisan baski yaziyor fakat aciklamalar kisminda ise eylul 2020 yaziyor sizdeki kitap guncel mi hocam
-
Tarihten ne tavsiye edersiniz fetihname konu var elimde yeterli olur mu? Soru işine pek girmek istemiyorum zamandan ötürü
-
ilan hayırlı olsun. Düzenli şekilde aynı tarihlerde alım olması sevindirici. Allah sayılarını arttırsın bu tür ilanların..Özellikle idari yargının zorlayacağını düşünüyorum.
-
@necipuysalll yok hocam bendeki nisan baskısı
-
Hmuk için öneride bulunabileceğiniz bir kaynak var mı?
-
Arkadaşlar sınava girecek olanlara başarılar dilerim.Seneye için hazırlanmayı düşünüyorum uzaktan eğitim alan ,memnun kalan , önerisi olan var mı ?
-
Tarih için ismail adıgüzel hocanın pusula konu anlatımı ya da bekir hoca fetihname yeterli olur.Zamanı olmayanlar aşağıdaki notlardan yararlanabilir.
https://www.dosya.tc/server32/kj5ith/Hakimlik_icin_85_sayfa_full_tarih_notu.pdf.html
https://www.dosya.tc/server32/7z3xhh/TARIH_CIKMIS_SORULAR_BEKIR_HOCANIN_TUM_PAYLASIMLARI.pdf.html
https://s7.dosya.tc/server18/hb8h0i/572_GENEL_TEKRAR_TARIH_SORUSU.pdf.html
-
Kpss bataklığına girmeden önce Hedefim idari hakimlikti ama kime hedefimi söylesem tek kurşun hakkın var gibi düşün diyorlardi, çalışırsin ama ya ilan gelmezse diyorlardı , ilan gelse ilk 300 e giremessen elinde hiçbirşey kalmaz dediler.... vel hasıl kelam bende kpss a ya başladım sonra kpss a kursuna yazıldım. ama içten içe hep içimde kaldı, ve 2 senedir ilan geliyor.. malesefki kpss den sonra baslicam derken kaymakamlik ve ardindan guy ve vmy ilanlari yine hayalim olan idari hakimligi ertelememe sebep oldu.
Anlatmak istediğim kısım ise şu, hakimlik formu bu sene çok sessiz ve bu beni dahada çok üzüyor, sanki bu sene hazirlanan az ve düşük kapaticak gibime geliyor.. Sanki seneye alım olmucak gibi bi his var içimdeee...
-
@Pisagor düşük kapatmaz hocam idari yargı git gide zorlaşıyor ilk 300 e girmek. İibf ye tekrardan kota gelmeside etkiledi tabi ama çalışan çalışıyor foruma yazmıyor bile.
-
@Marsiyal seneye ilan gelirmi peki hocam
-
@Pisagor hiç bilmiyorum hocam artık düzene oturacak deniliyordu ama
-
@Marsiyal anladim hocam eyvAllah
-
Medeni hukuk genel hükümler mi var sadece varsa madde kaça kadar arkadaşlar
-
İzmirdeki arkadaşlarin deprem nedeniyle mağdur olması nedeniyle sınavın 1 ay kadar veya en azindan 2 3 hafta ertelenmesi için bir etkinlik başlatmış Murat Kaymak hoca. Saat 19.00-19.30 arasında @abdulhamitgul ve @adalet_bakanlik etiketlenerek, #hakimliksınavı20Aralık2020ertelensin hashtagi ile etkinlik yapılacakmis. Katılmak isteyenler katilabilir.
-
#hakimliksinavi2020ertelensin
-
@marxistkeynesyen Arkadaşlar daha fazla bastırmamiz lazim..
-
Eksisozluk ve Ahmet hoca geliyor aklima, buralardan da yoğun destek alabiliriz bence
-
@2020son_ aynen hocam, ahmet hoca işin içine girerse yoğun destek olabiilir ama ben sanmiyorum bu işin içine girecegini çünkü sinav gününü bekleyen birsürü kişi var tepki alabilir
-
@2020son_ 27 Aralık olsa daha iyi olmaz mıydı o tarihte vmy sınavı da var çakışma durumu oluyor ki maliye bakanlığının son 3 senedeki alımları ve kurum içi olayı ortada