21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@lallanaa total da 81 iyi net ama bu seksen birde alan biraz daha ağırlıklı olsaydı kesin Di Ama şuan bence çok ortada Ama olacağıni düşünüyorm hayırlısı olsun hakkınızda
-
@friedman-25 ben bir inceleme yaptım şimdi umarım biraz işe yarar, geçen senekinden derledim yanlış yoktur umarım
23 gky 30 ortak alan 29 idari yargi puan 87.71 Sıralama 74
20-59 ile 180
gky 21 ortak 31 idari 28 puan 85,2 sıralama 187
23-32-25/84,99 puan/197 sıralama
gkgy 19 Ortak 32 Idari 27 Puan 84,73 sıralama 207
Gky: 26 Ortak: 27 İdari: 27 Puan: 84,2 Sıralama: 248
23 gkgy 29 ortak 26 idari Puan 83,59. Sıralama 306.
20/27/29 ile 82.1 puan siralama 472 -
@fkoseli yine aynı düzeyde kapatacak tir arkadaşlar en fazla bir net aşağı yukarı oynar başka bir şey olmaz
-
@fkoseli benim kanaatim geçen sene 78 ile kapatan sınırbu sene 80 e yaklaşma eğiliminde.. alanı düşük olmayan 80 ile alır, örn 55-25
-
@alihan Sınav geçen seneye göre kolay bir sınav değildi. Geçen sene 78 nette kapatmıştı, bu sene iptal olacak soruları da dikkate alırsak kaymakamlıktaki gibi bir süprizle karşılaşmak şaşırtıcı olmayacaktır. 76 alan ağırlıklı ve yukarısında netleri olan adayların ümidini kesmemesi gerektiği kanaatindeyim.
-
@fkoseli ya da 56-23 58-20 bunların ihtimali yüksek bence
-
@fkoseli valla bende iki yıldır çalışıyor bu sene için geçen yıl 23 55 Di disardaydik bu sene 21 é 62 inşallah olur diye düşünüyorm bu sene ama bakalım
-
@fkoseli 58 20 yeter mesela bence yani alan ağırlıkli mesela 59 19 olur bence
-
@mülkiamir1859
İptal olucak soru derken böyle Bi soru var mı?? -
@vi̇nni̇e-jones şuan yok gibi gözüküyor yani geçen yıl direkt 2 üç soru diyorduk muammaydi ama bu sene sıkıntılı bir soru yok
-
@lallanaa biraz zor görünüyor alan düşük
Ama yine de gelebilir hakkınızda hayırlısı olsun -
@vi̇nni̇e-jones hatalı sorular var. İtiraz edildikten sonra iptal edilecektir muhtemelen.
-
@mülkiamir1859 hangisi mesela aydınlatırmısınız. Yada nerden duydunuz bu durumu
-
Bilmiyorum benim yorumum ösym kolay soru iptal etmeyen Bi kurum net bir hata görmedim kaçırdığım birşey varsa affola bence bu sınavda iptal soru olmaz kişisel yorumum
-
@alp9292 Geçici vergi , likidite etkisi, matematikte bir soru. Gruplarda tartışılıyor.
-
@vi̇nni̇e-jones Ösym nin çeşitli sınavlarda soru iptal ettiğine şahit bir aday olarak iptal edilmesi mevzunu olağan buluyorum.
-
@mülkiamir1859 bana göre hepsi net sorular. Heleki gecici vergi konusu bi inceleme elemani olarak kendi fikrimce su götürmez. Osym gecen sene mevzuat değişikliğinden dolayi soru iptal etti bu sene boyle bi durum yok.
-
@mülkiamir1859
Bende denk geldim ama 4 tane hatalı sorudan 2 tane etti iptal ama onlar çok netti bu sene kaymakamlık ta soru iptal oldu mu bu sene
Örnek olur bize ösym nin yoruma dayalı iptalleri yok gibi birşey ben denk gelmedim ama net hatalar oldumu iptal ediyor yoksa ben ösym soru iptal etmiyor zaten demedim zor deme sebebim de kop sorusu gibi yada sayısal aynı sene ki iktisat sorusu gbii soruları daha çok iptal ediyor bilmiyorum ihtilaflıı soruları da merak etmiyor değilim -
@mülkiamir1859 İptal olacak soru falan yok
Bu sene çok net sormuş isteyince oluyormuş aferin ÖSYM'ye..Likitide etkisi onu itiraz edecek kişiye bedavaya ekonomi alanında staj veririm yanıma getirin onu İtiraz dahi edilmeyecek soruların başında geliyor hakeza geçici vergi ve diğerleri..Temiz bir sınavdı ÖSYM şaşırttı beni -
@alp9292
Maliye bakanlığında çalışıyorum geçici verginin temel mantalitesini anlatıyor bir kaç aşamada hayat buluyor ama saf şekilde neye yaradığını anlatıyordu o soru iptal felan olmaz bence eğer ihtilaflıı soru o ise