21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@saitulukurt aynen o yıllarda vardı
-
@friedman-25 61-18 iş yapar mı reis içerde miyiz?
-
Yani kıssadan hisse 87 net 30 alan 31 idari yargı 26 gk gy ile ilk 50 ilk 30 Vs olabilir mi diye düşünüyoeum geçen seneki sıralama örnekleri ille ilgili bilginiz var mı merak ettim
-
@saitulukurt ösym ile alakası yok. Kurumların tercih ettiği eğitim durumuna göre başvuru alıyorlar
-
@saitulukurt Hiç bu açıdan düşünmemiştim zehir gibisin. ÖSYM bu yapar mı yapar umut tacirliği. ÖSYM geçen sene önemli miktarda kâr açıklamış bu sene de daha fazla kâr açıklar bu yaklaşımını doğrular nitelikte reis
-
@oğuz-kağan alan yanlışların tam tersi olsa kesin derdim şu durumda sınırı zorluyorsun gibime geliyor oda yazılanlardan dolayı yoksa geçen seneye göre yetiyormuş zaten
-
@vi̇nni̇e-jones @vi̇nni̇e-jones ya kardesm hayırlı olsun puanın az sonra topa tututlacan haberin yok. Mülakatta sın çekil köşene. Tutturmuşsun ilk otuz. Şükür diyin bi
-
@vi̇nni̇e-jones dediğiniz gibiyse ilk 50 rahat gelir hocam ama yine de bu kadar sınırda bekleyen varken ilk 50 yi tartışmamız hoş olmayabilir.
-
@vi̇nni̇e-jones
2018 yılında
26 Gk-Gy 31 alan 29 idari yapan 67. Olmuş
25 Gk-Gy 31 alan 31 idari yapan 43. Olmuş -
@saitulukurt Hiç umut yok mu sınırdan da olsa giremez miyim ?
-
@vi̇nni̇e-jones Yanlış anlama ama 1. de olsan AÖF lü olduğun için ofsayt bence olmaz senin iş
-
@vi̇nni̇e-jones hocam senin gibi bir arkadaşla kütüphanede tanışmıştık. Son senesiydi sıralaması da çok iyiydi elendi, hakkında hayırlısı olsun
-
@oğuz-kağan hayalim idari yargıydı hocam adli kesin geliyor ama gönlüm burda
-
@oğuz-kağan umut her zaman vardır normal şartlarda yeteceğini düşünüyorum dışarda kalman daha düşük gibi
-
@saitulukurt İnşallah reis
-
@ozbekfrkn İnşallah gönlünün istediği gibi olur. Genelde hukuk mezunları adli hakimliği çok isterler Savcılık makamı falan olduğu için. Senin tercihin idari hakimlik yönünde hakkımızda hayırlısı
-
@oğuz-kağan ya kardeşim milletten umut istiyorsun. Sonra milletin umudu kırıyorsun. Yapma böle şöyler
-
@oğuz-kağan taraflardan birinin kamu olması her zaman daha cezbedici. Vatandaş arasındaki meselelere katışmıyorum
-
@kamikaze
Allah razı olsun teşekkür ederim makul cevabınız için. -
@saitulukurt
Hassasiyetlere tabi ki saygılıyım yazdığım şeyler eleştirel ve egosal değildi tamamen meraken sordum cevap veren Bi arkadaşımız oldu teşekkür ederim bence bazı şeyler bu kadar hassas noktaya getirilmemeli herkez mülakata kalmak istiyor anlıyorum bu süreçlerden bende geçtim ama bu denli hassas olmadım olmamalıyızda her sonuç kabul edilip üstüne konulabilir burada bu netlere ulaşmış her aday yaş artık 36 değilse bu mülakatı bir gün yaşarsa görecektir. Burada bahsi geçen herkez kazansın veya kaybetsin potansiyel hakim adayıdır kırmadan hareket etmeye çalışılmalı, kırdık ise affola.