21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@saitulukurt umarım bundan sonra bir çok hocadan daha tecrübeli arkadaşların söyledikleri ile dalga geçer gibi kimse '' otoriteler bunu dedi, şu doğru gelecek, geçen sene söylediği tuttu '' demez. Ama özetle şuna inanıyorum ' insanın bildikleri anlamasına yetmiyor yaşaması gerek bazı şeyleri'.
Öncelikle kaybeden yerine sıralamaya giremeyen arkadaşlar diyeceğim inşallah bir sonraki bu ve ya başka sınavlarda emeğinizin karşılığını alırsınız. Listeye giren arkadaşlar ise daha zor bir süreç bizi bekliyor bizden bağımsız bir süreç umarım gerçekten hak eden kazanır nihai olarak.
Kaybettiğiniz an vazgeçtiğiniz andır. Kalın sağlıcakla. -
20-61 /22-60 kazanmış; 25 57/58 kazanamamış.İdari kısmı 30 e üzeri yapanların kazandığınını görüyoruz.Ortak alan ve idari alanı totalde 60 ve üzeri yapmak gerekiyor demekki.Kazananlara hayırlı olsun.
-
@aslan-reyiz benim bir arkadaş 19-61 ile kazanamadı hocam. puan 86,4, sıralama 420 küsürdü. 20-61 kazandıysa standart sapması çok yüksek gelmiştir.
-
Gy gk: 23
Ortak:29
İdari:30Sıralama:312
En az 80 doğru demiştim arkadaşlar. Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama sınav kolaydı. 85 dogruyla zar zor girmişim içeriye. Kazanan arkadaşlara tebrikler. 87.7 gibi insanüstü puanlara ulaşmaya başladı rakamlar. Hayırlısı olsun, pandemi etkisi insanları aşırı çalışkan yaptı artık
Bu arada Instagram otoritelerini çok dinleyecegimize sınavla hasır nesir olan bizlerin görüşleri daha tutarlı bence. Sınavın yüksek kapatacagini hepimiz anlamıştık zaten. Özellikle sonlara doğru netleri gördükçe
-
@GZM-0 demekki min 20 de gk gy yapmak lazım
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Acaba bu seneki sınav soruları elinde olan varsa özelden gönderebilir mi? -
@aintmadatcha aynen öyle hocam. Gerçekçi olmak gerekirse sınav geçen seneye göre hemen hemen aynıydı. Tek etken pandami oldu. Kimse kabul etmek istemiyor ama tek nedeni bu. Hocam millet evde kaldı dışarısı yasak. Şimdi ben 2 saat çalışıp çıkıp dışarıda geziyordum ama pandemi olunca yapacak bir şey yok ev de kal ders çalış. Herkesin böyle oldu. Kimse demesin önceki sınavda da millet çalışıyordu falan. Yada kaymakamlık sayıştay böyle olmadı diye. Millrt kendisine zaman kaybettirecek ortamlardan zorunlu uzaklaştırıldı.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
2021de bakmak isteyenler için;
28 GK-GY
26/26 Alan
GkGy 23
Ortak alan 28
İdari yargı 25Puan: 82,75
Sıralama: 1037Yola tek kulvar kaymakamlıktan devam edeceğiz bu yıl. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Arkadaş soru iptali için dava açan olmuş muydu? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
-
2021 sinavina girecekler en az 85 doğru hedeflesinler yoksa çok zor
-
63 alan yapıp kazanamadım çıldırmamak elde değil
-
Mrb arkadaşlar. Başıma olmayacak bir hal geldi. Doğru yaptığım 2 soruyu cevap kağıdına işaretlememişim. Nasıl oldu bilmiyorum. Sınav bitiminde kontrol ettim diye hatırlıyorum. Soru kitapçığında işaretleme yapmışımdır. ÖSYM 'ye itiraz etsem veya dava açsam sizce çözüm olur mu?
2 bolum olmasına rağmen 84,5 puan aldım. 2 net daha eklenirse kazanma ihtimalim olabilir. 2 boş soru idari yargı kısmında
-
@memuradam cevap kağıdına işaretlemediğiniz soru için neyin itirazını yapacaksınız? Cevap kağıdı okunuyor sonuçta. Kitapçığı isterseniz hiç işaretleme yapmayın. Geçmiş olsun. Sınav heyecanıyla olmuştur. Bir dahaki sınava çalışmaya başlayın.
-
@ozgurdeniz61 çok kötü olmuş toplam netiniz kaçtı
-
0.60 puanla kaçırdım bu kadar yakın kaybetmek hoş olmadı
-
@vatandaş123 0.3
-
@saitulukurt şuan 79 netim var. 2 soru daha olsaydı 81 olacaktı. Hesaba katılamayan 2 soru idari yargı testi bölümünden