21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@trkunc artan başarılar dilerim bu sene için hocam
-
İnşallah hocam hepimiz için sağolun
-
@friedman-25 sağolun hocam bu sefer olur inşallah
-
@trkunc olmuş kardeşim bu sene inşallah
-
@friedman-25 valla hocam çok zor şartlarda çalıştım hayırlısı olsun inşallah sizin netler nasıl
-
@trkunc 62 ye 21 gibi duruyor benimde dostum bende öyle işle birlikte zor oldu ders ama 68 alan bırakabilirdim şans yanımda olsaydı buna da şükür olacağını düşünüyorm artık ya bende iki yıldır 400 lerde kalıyordum
-
@friedman-25 bir çok kişi zor şartlarda çalışmıştır eminim. benimde iki kız evladım var bide iş... 4 saatlik uyku ile işe gittim haftalarca... sizinde olmuş gibi hocam hayırlı olsun..
-
@trkunc valla tebrik ederim inşallah olur hepimizin hayırlısı olsun ustad
-
@tnj gk 23, alan 57 beni de ekleyebilirsiniz. Son senem ilk defa girdim sınava. İlk 300 biraz zor gibi mi??
-
@gzm-0 geçen yıl bu net yetti ama bu sene biraz bıçak sırtı gibi hayırlısı olsun olur umarım
-
Arkadaşlar listeyi Bi guncellesek mi
-
@friedman-25 forum dışı iki arkadaş var onları da ekleyebilirsiniz.
Gk gy 20, alan 66
Gk gy 26, alan 62 -
@gzm-0 maşallah ne kadar güzel yapmışlar
-
En yakın arkadaşım adlici 96 doğrusu var, idaride de 29-63 ü var
-
Bu sene alan ağırlıklı 80+ bile sıkıntılı herkes Show yapmış
-
Bu ne arkadaş herkes uçmuş 85’ te kapatır böyle giderse
-
@trkunc Sen önce geçen seneki netleri doğru yaz sonrasında analiz yap. Aycan nickli arkadaş geçen yıl alan 56 ve gygk 23 ile mülakata kalmış ve sıralaması 256. Benim de geçen yıl 58-17 idi puanim 82,10 ve sıralama 447..Sen 57-23 ile mülakata kalamadim ve puanim 82,07 sıralama 303 dedin. Yalan söylemeyi bırak önce. 57-23 her halükadarda mülakata kalır geçen yıl da bu yıl da kardeşim.
-
@gzm-0 Bu netlerle rahat mülakata kalırsın. Hayırlı olsun
-
@city-of-justice sen önce bi üslubunu düzelt saygısızlık yapma
-
Arkadaşlar fotoğraf nasıl gönderiliyor yardımcı olurmusunuz