21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Türkçe anayasa ve idarenin ilk 18 sorusu önceki yıllara göre çok basit geldi bana kaymakamlıkta
-
Diğer yandan şahsi kanaatim idari hakimliğe daha tecrübeli ve nitelikli kişilerin girdiği yönünde, kaymakamlık sınavı yeni mezunların heyecanla kaymakam olacağım motivasyonuyla girdiği bir sınav. Bu da barajı etkiliyor düşüncesindeyim.
-
Sizlerle son kez tecrübemi paylaşmak istiyorum ve bu başlığa daha da bakmayacağım sonuçlar açıklanana kadar. Ben 2018 mezunuyum akabinde 29 Aralık 2018 sınavına ilk kez girmiştim o senin sınavı ile bu senenin sınavını çok yakın buluyorum. Hatta bu senin sınavının iktisat maliye kısmının daha zor olduğunu düşünüyorum soruları merak eden açıp bakabilir. Onun haricinde bir fark yok bence iki sınav arasında. Diğer taraftan 2019 sınavı bu seneye göre zordu. Özellikle vergi kısmı. Geçen sene vergide çok zorlanmıştım bu sene 2 yanlışım var. Yani Bu sene vergi kolay, iktisat maliye kısmı zor geldi bana. Ve Sınav kolay da olsa zor da olsa 78 ile kapatmış sadece puan değişmiş sapmadan kaynaklı olarak. Bu senede aşağı yukarı aynı olur. Özellikle Facebook gruplarına inanmıyorum herkesin net hatırladığı bile belli değil belki bu netleri söyleyenler sınava bile girmedi Diyeceğim o ki, Bence şu 3 haftayı kendinize zehir etmeyin dinlenin her şey olacağına varır tartışmaya birbirinizi kırmaya değmez alt tarafı bir sınav. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm kesinlikle öyle hocam, hatta sorular açıklanana kadar tartışıldığı için insan soruyu yaptığını unutup baştan kafasında çözüyor ve doğru yaptığını düşünüyor
-
@ozbekfrkn benim alandan 1 genel kültürden 2 tane emin olmadığım soru var kendi kendime diyorum ki böyle yapmamışımdır ya doğrudur diyorum kaç kez o 3 soruya döndüm döndüm baktım net bir sayı söyleyemem yani millet diyor ki ben 25 gky 66 alan yaptım hadi ordan geçen senin birincisi Ankara hukuk mezunu diye hatırlıyorum yanlış olmasın o bile 63 alan neti yapabildi sadece sen kimsin yani. bu sene de kolay olsun sınav hadi 65 net yapsın birinci olacak kişi. İnsanların moralini bozmak için bilerek saptırılıyor ben öyle düşünüyorum.
-
En son ki arkadaşlar da eklenerek liste niye güncellenmiyor. İlgilenen arkadaş kimse listeyi güncellerse seviniriz
-
Ahmet nohutçu hocamız video yayınladı . İzleyebilirsiniz
-
@atillaa kesinlikle tam yazacaktım
-
@atillaa Video linki atar mısın, ne diyor?
-
@city-of-justice senin dediğini söylüyor
-
-
79-80 ve üstü bana mesaj bile atmasın dedi valla
-
@atillaa Alan ağırlıklı 77 olabilir belki diyor ama pek ihtimal vermiyorum özellikle 78 üstünde durdu. 79 ve 80+ mesaj dahi atmasınlar bana dedi.. Beni tatmin eden şey sadece kendisinin değerlendirmesi değil aynı zamanda Levent hocanın ve bir diğer hocanın da katılımıyla gerçekleşen değerlendirme olmasıdır.
-
@city-of-justice diğer hoca da dağlar hoca. Demirbaşlardandır
-
İyi akşamlar... Benim de 25 gkgy- 68 alan var. Listeye dahil olalım
-
@hakimikaymakam senin gecen yılda buna benzer Bi net vardı sanırım dostum
-
@friedman-25 geçen sene yazmamıştım diye hatırlıyorum dostum.. ama buna yakındı ; 23 gkgy - 65 alan vardı
-
@hakimikaymakam Hayırlı olsun kardeşim galiba bu sınavın 1.si sensin winner olmak bu olsa gerek. Ancak winner olmak da yetmiyor daha önceki mülakatlardan tecrübe edinmiş olduğunu düşünüyorum Listeyi güncelleyelim bir kez daha söylüyorum.
-
@hakimikaymakam listenin güncel halini atarmısınıx arkadaşlar
-
@frieddmann en son 3 gün önce gülcenlenmiş. Rica etsek en son güncellenmiş halini atar mısınız