21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice Sayende 78le kapatacağına ben bile inanmıştım şimdi 79 diyorsun
-
@tnj maalesef hepsini ne isaretledigimi hatirliyorum hocam. Bu sene de olmamasi gerekiyormus demekki
-
@rumelili sınır 79 olacak bence de️
-
@rumelili Alanda total olarak 60 ve üstü yapan geçen seneye göre biraz daha arttığını gördüm. gygk kısmı geçen seneyle aynı zorluktaydı. Buna binaen 60-19, 61-18 gibi kombinasyonlar bana dip noktası gibime geliyor. Yani alan 60 altı düşmeyecek bu sınavda öyle bir his var içimde.
-
79 doğrum var alan ağırlıklı bu sınavda kaçarsa harbi bırakıcam bu işi 18 gkgy-61 alan
-
@mystery ağzından bal damlıyor demek isterdim ama ağzından yel alsın diyorum
-
@kderviş Benim de aynı alan 61, gygk 18..Kaçacağını zannetmiyorum için rahat olsun. Ancak son sıralarda gireceğiz gibime geliyor barametre koyarsam sanki 250-300 bandı bizim için ayrılmış gibime geliyor. Son sıralarda da olsa girmek önemli o heyecanı yeniden yaşamak önemli ve en önemlisi mülakatı geçmek önemli gerisi lafügüzaf
-
@city-of-justice aynen bende mülakata kalmak istiyorum son sıradan da olsa en azından motivasyon olur girdiğim tek mülakat subaylık mülakatı :))
-
@kderviş İnşallah mülakattayiz diye düşünüyorum ilk sıra ya da son sıra farketmez. Mülakat komisyonu ooo 1. olmuş diye direkt almıyor yani geçen yıl 1.yi elediler. Önemli olan şu an için mülakata kalmak
-
Arkadaşlar şimdi bu hazırlanan listeden ne anlam çıkaracağız? 52 Alan/28 GKGY ile ilk 300'e kesin giremedim diye düşüneyim mi? Mucize gibi kazanmak sanırım?
-
@yts7718 Geçmiş yıllarda listedeki yerimizi 4 ile çarpıyorduk ortalama bir sıralama veriyordu kesin değil ama en azından yol gösterici
-
Muhabbete çeşitlilik katması açısından bir soru soracağım arkadaşlar bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Mesela kişinin doğru sayısı 25 gk-gy, 25-30 alan diyelim. 25 gk-gy 25-29 alan yapan başka birinin (yani diğerine göre alandan 1 eksik doğru yapan birinin) ilkinden daha yüksek puan alma ihtimali var mıdır. Mesela ilk durumdaki kişi hiç bir dersi fullemeden ya da bir iki dersi fulleyerek 25e 55 yapmış, ikinci durumdaki kişi 4-5 dersi fulleyerek 25 e 54 yapmış.
-
@rumelili 4le çarptım 288.yim :))) listeye ekleme yapmayın artık
-
@yts7718 Alanın çok kötü gygk muazzam..Bence olmaz gibi ama yine de beklemek gerekir. Alan daha etkili olduğu için kişisel görüşümü paylaştım sakın yanlış anlama
-
@city-of-justice Hocam 3 soruyu doğrudan yanlışa çevirdim sınav anında, kader yakamı bırakmıyor :)) 3. kez sınırda kaçırıyorum mülakatı.
-
@yts7718 Olma ihtimali de var son sıralardan sen yine de ümidini koru. gygk herkes senin gibi 28-29 yapamıyor Ancak alan getirisi daha fazla oluyor. İnşallah mülakatta olursun
-
@city-of-justice 2018'de 29 GK yapmıştım hiç sapma gelmedi, bu yıl da öyle olmaz sanırım değil mi? Sapma sistemi değişti diyorlar.
-
@yts7718 Evet değişti 2018'e göre sapma iyi gelir sana gygk bazında
-
@rumelili Ben listedeki sıramı 5 ve 6 katla çarptım 250-300 bandı arası çıkıyor
-
@city-of-justice sen ilk 100de değilsen bu sınav 8ole kapatır zaten