21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@ozbekfrkn 79 nette israrciyim
-
@edekentli hic sanmiyorum osym.nin oyle bir hamle yapacagini
-
Itiraz edilen soru var mi arkadaslar
-
@abdullah_cevdet icrada vardı bir tane adlı testindeki. Onun dışında yok, ben hiç görmedim gruplarda. Bu sene idari yargıdan soru iptali olmaz herhalde. Hiçbir soru tartışılmadi bile geçen sene buralar yangın yeriydi valla bu iptal olayları sebebiyle İlk 300'e girdik girdik valla öyle duruyor
-
@aintmadatcha sınırda olmak ne kotu bisey 1 ay 1 yil gibi geliyor hakkimizda hayirlisi artik
-
@abdullah_cevdet şimdi sınır kaç oldu arkadaşlar. Kaç doğruda mutabık kaldık
-
@frieddmann 78
-
Kaldı 17 gün. Şunun şurasında ne kaldı ki zaten :))
-
@rumelili hadi hayırlısı
-
@rumelili milletin netlerine bakınca ben 58-24 ü falan 250-300 arası görmeye başladım
-
@ozbekfrkn Komşunun tavuğu misali. Bana da bazen ben 78le dışarıda kalırım ama 77 netle başkası kazanır gibi geliyor
-
@rumelili ben 83 doğruyla dışarda kalabilirim hissine kapıldım artık normal
-
@idarihakim4 Asla kapılmayın bence:)
-
@rumelili umarım menfi sürprizler yaşamayız. Hakkımızda en hayırlısı olsun
-
@frieddmann 79 da tekrar israr ediyorum :))
-
@mystery bencede maksimum 80 doğru başvuru zaten 16000 bunun 70 altı alan yaklaşık 10000 bin kişi desek zaten geriye 60000 kalıyor ilk 300 için 1/20 oranı kadar 80 üstü puan gördüysek yüksek kapatır şahsen ben göremedim zaten face ve bu forum kazananların yüzde 50 sinden fazlası kendini belli ediyor o yüzden liste yapıyoruz aşağı yukarı 1/3 ü yadA 1/4 ü listenin kazanıyolar buda demek oluyo çoğu kişi facede veya bu forumdan haberi var ve takip ediliyor o yüzden yanılmam inşallah ama maksimum 80 doğru olur
-
@hanibalbarca güzel aciklamissiniz hocam ama benmki sadece hissiyat. Herhangi verisel bi dayanagim yok ️
-
@hanibalbarca Hocam kesin 80 doğru ile kapatır demek ss in etkili olduğu sınavda ne kadar doğru olur bana göre hiç doğru olmaz. Şöyle örnek vereyim 55-25 yapan totalde 80 yapan giremezken, 61-18 yapan totalde 79 girer çünkü ss var ve alan daha etkili bu sınavda. Konuşurken ss etkisini göz ardı etmemek gerekir. Kişisel tahminim 79 ile kapatır.
-
@oğuz-kağan Hocam 59 22'ye ne dersiniz. Bu yıl niye böyle oldu bilmiyorum ama bir umutsuzluk hakim
-
@kd16 Hayırlı olsun hocam ne diyebilirim ki başka -)