21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kimkibu123 Lütfen ama lütfen kılavuzda 7 ile 8. Sayfaları okur musunuz?
-
@frieddmann pgm klavuzunu okudum.Bence senin üstüne kamyonla indirmeleri lazım
-
@yunusemre01 yaw şurda kalmış 12 saat.Bekleyip görelim işte ..Yorulmaya gerek yok ..
-
@kimkibu123 nolur atsınlar kardesm yemin ederim pes dedirttin. Tebrik ediyorum seni. Bravo valla okucam gönder senin yazdığın 2020 kılavuzunu Bi okuyayım haklı mısın diye
-
@kimkibu123 valla sırf sohbet olsun diye yazıyorsun demi. Eğer onun içinse eyvallah zaman geçmiyordu zaten
-
@kimkibu123 Bakın ben de yanlış okumuş olabilirim, belki gözden kaçırdığım bir şey olmuştur siz haklısınızdır, ben dayanağınızı merak ediyorum. (Erhan hocadan bağımsız) Bana açıklarsanız sevinirim.
-
@yunusemre01 onunkini ayrı hesaplayacaklar. İsteğe göre hesaplama yapılır yazıyordu optik formda vardı. Ben sınav heyacanından işaretlemeyi unuttum
-
Geçen sene hiçbir dersi fullemedim ama ona rağmen 6puan standart sapma geldi ve sadece kritik sorulari doğru yapmıştım burdan pay biçin
-
@frieddmann son bi kaç saat kaldı klavuz vs bilmiyorum ama benimde bildiğim soru bazlı SS hesaplanır ama dediğim gibi pek bilgim yok bu arada herkes için hayırlısı olsun son gün artık
-
@rosebahar06 hocam siz de mi benim gibi optik de özel hesap şıkkını işaretlediniz..
-
@kimkibu123 sanırım evet
-
@hanibalbarca amin herkes için hayırlısı. Ya anlamadığım nokta araçtırma konusunda neden tembellik ediyoruz. 2020 kılavuzu okunsa tüm sorun çözülecek.
-
@frieddmann hocam aslında artık herkes cevabını değiitiremeyeceğine göre kimse açıp okuma zahmeti duymuyor şahsen hiç açıp okumam.Zaten yarın açıklanacak. Lakin SS çok önemli çünkü icra müdürlüğü ve idari hakimlik sınavında geçen yıl çok farklı sonuçlar gördük 24 54 kazandı. 22 56 kazanmadı mesela ilk açıklanan sonuçta
-
Ben bu sene de sürpriz sonuçlar gelebileceğini düşünüyorum.Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@rosebahar06 yarın saat 2 ile 3 arası açıklanır
-
@frieddmann çok merak ediyorum sonuçları
-
@frieddmann bak burada aynı fikirdeyiz.Sabah açıklasın kurtulalım ya . kaymakamlık gibi
-
@kimkibu123 kaymakamlık kaç gibi açıklandı
-
@kamucu06 sabah 10 du sanırım
-
@kimkibu123 kesinlikle açıklansın ve netleşsin hemencecik