21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@frieddmann kesin yanlış olan 9 sorum var 70 soru da .3 ünden şüpheli olmakla birlikte 58-21 bekliyorum.Şüpheli olan 58+ kısmı bu arada
-
@frieddmann kardeş benim idare, idari yargı, ceza, vergi full
-
@kimkibu123 hadi bakalım inşallah içerdesin
-
@kamucu06 ceza ve vergiden iyi sapma gelir. Bnm iyuk hmk borçlar ceza vergi hukuku Full bide mat. Full( vergi usul hukuku 2 yanlış. Vergi iki kısma ayrılıyor ya ondan öyle yazdım)
-
@frieddmann bende ceza full -bi ihtimal borçlar full-hmk full-maliye full
-
@frieddmann çok iyi hadi bakalım güzel sonuçlar görmek dileğiyle
-
@kamucu06 amin amin hepimiz için hayırlı sonuçlar inşallah
-
@kimkibu123 bence sen içerdesin sapma iyi gelir
-
@frieddmann valla benim yanlışlar 4 ders de 1-1 yayılmıl hep görecez inşallah hep beraber
-
@kimkibu123 Dostum kaç doğrum var dedin. Bir de iktisat maliye ile Vergi beraber mi full
-
@kamucu06 58 bekliyorum hocam .yok vergi de 2 veya 3 tane var.İktisat 2 yanlış ,maliye full
-
@kimkibu123 hayırlı olsun dostum inşallah iyi sonuçlar alırsın
-
@kamucu06 inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur
-
Kpss kaymakamlık sayistay hepsi sabah saatlerinde acıklandı.Osym nin yeni tarzi bu yarin sabah erken saatlerde sonucları gormuş olacagız . Herkese basarilar diliyorum
-
Açıklasalar da kurtulsak artik
-
ÖSYM bu sınavı en fazla 2 hafta içinde açıklamalı, açıklayacağı günü ve saatini de açıklamalı. (asıl söylemek istediklerim aynı doğrultuda ama bambaşka ifade ediliyor da o ifade bana kalsın.) herkese hayırlı sonuçlar, lütfen bari erken açıklama ey saygılı saygıdeğer şahsına münhasır kurum.
-
halis aygün hocanın bildirimlerini açın twitterda dostlar
-
linklerde hareketlilik var mı bilen arkadaşlar baksa keşke
-
@sgdemre hocam linkler açık ama hareketlilik ne durumda bilgim yok
-
10 da butona basarlar hep oyle yaptilar bu sene