21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@saitulukurt sanırım sayıştayı fena kaybetmişsin ama o sınav kolaydı dostum ...Sorun bilgi de çıkmıyor çalışan için zaten stess ve heyecana hakim olabilmekte çıkıyor.Kaymakamlıkta da iyi hazırlandılar ya da geçmişten hazırlananlar iyi yapamadı diyemi düştü puan diyorsun yani
-
@saitulukurt
Son hafta başlık renkli ve hareketli olur. Başlığı güncel görmek güzel :)) bu yıl ortalamaların arttığına ve artmaya devam edeceğine ben de düşünüyorum . -
ben 22-57 58 gibi olacağını düşünüyorum inşallah yanılırım
-
@kimkibu123
Kaymakamlık sınavı çok net şekilde zordu hocam. Zor olmasına rağmen bence yüksek kapattı. -
@kamikaze işte bu sınav da tamamen bilgi gerektirdiği için zor sayılıyor ve ben ondan ötürü böyle diyorum hocam .Bunu anlatmaya çalışıyorum.Neyse haftaya görücez bakalım kim haklıymış.Burda 80+ diyenler için özellikle gireceğim foruma
-
@kimkibu123
+80 bekleyenlerden biri benim.
Net tahminimlerimi buraya daha önce yazdım. Bekleyip göreceğiz hocam :)) -
@kamikaze şimdi hocam ben de doğru temennimle şahsi netimi söylüyorum 61-24 ama bu çok iyi niyetli tahminim.Benim için en kötü tahmin 58-20 o yüzden bunu diyorum soranlara
-
@kimkibu123 evet sayıstayı fena kaybettim her yıl 64-65 ile kapatan sınav 66 ile gitti dilim yandı.senın yanmasın.hakimlikte 81 doğru ile beklemedeyim kesin içerdeyim diyemiyorum sayıstay güzel tecrübe oldu.kaymakmlık 2020 ve 2012 kaymakmlık ile en zor sınav deniliyordu ona rağmen 2019 sonucundan 2 3 puan düşük kapadı yani neredeyse 2019 a yaklaştı. Sağlam hazırlanılmış sınavlara.tekrar söylüyorum 2020 hakimlik sınavı 2018 sonucuna benzeyecek gibi duruyor.millet aptal değil sonucunu 4 5 puan fazla söylesin tabiki fazla fazla söyleyen oluyordur. Ama doğru yazdıran sayısı daha fazladır bu gerçek.
-
@kimkibu123 iktisat ve maliye dışında zor kısım yoktu ki. Sizin kaç doğrunuz var
-
@saitulukurt
Kac net bekliyorsunuz hocam? -
@hakimehanımm hocam namı diğer justise veya oğuz kaan gelmiş yazış tarzını anlamadınız mı? 61-18 bekliyor arkadaş
-
@hakimehanımm gerçeken kötü tahminim 58 ile 20-22 arasında hocam.Mat kısmını hatırlayamadığım için böyle yani
-
80 netle kapattığını vrsayalım. yani 58-22 gibi . Bu sene 4binkişinin daha girecek olması da sapmayı artıracak diye düşünüyorum. ham puanı 80.89 olcak ve yaklaşık 4-5 puan gelecek. 85-86 baraj olacak bu senaryoda..
-
@kamikaze 59-22 hocam.22–28-31
-
@saitulukurt alan netlerimiz aynıymış. Gk-Gy de şansım yaver gitti :))
-
@saitulukurt 61-18 değilmiş hocam bence değil gibi ya da oladabilir
-
@kimkibu123 anladım hocam hakkımız da hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm o hocam o kesin lolilop yazmıs bir kaç sayfa önce başka kim yazar ki
-
@hakimehanımm onun kafa sayıştay da kaybedince yanmış.. kimliğimi atsam susacak mı acaba merak ediyorum.Eğer attıklarımı ve tam hatırlamadıklarımı doğru kabul ediyorsam 61-23-24 yok etmiyorsam 58-20-22 arasın da hocam
-
@ozbekfrkn
Hesaplama değişmemiş ise 2018 deki sonuçlara yakın olacak. Fakat değiştiğini söyleyen oldu daha önceki iletilerde.