21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@gkgymagdur 61 yapar.Bence girme ihtmaliniz baya var.ss çok fazla gelecektir
-
@kimkibu123 @kimkibu123 isim yazda ona göre cevap yazalım
-
@kimkibu123 ya bence sen listeye falan adını yazdırma. Sen kendi içinde samanı hesap edemiyorsun o nasıl bir tutarsız net söylemedi. Anlamadım artı 2 eksi 2 enfazla doğruların da oynar oda enfazla. En iyi en kötü netlerin yazmış hahjaj
-
@gkgymagdur toplam netlerin nasıl
-
@frieddmann 14 61
-
@gkgymagdur 79 ham puan yapıyor. İnşallah olur
-
31 alan 26 idari yargi seklinde dagilim gostermesi olumsuz mu sizce?
-
@vatandaş123 bence tersi olsa daha fazla ss gelir Di.
-
@frieddmann iktisat 4 yanlis olmasi kotu oldu benim
-
@vatandaş123 ya işte sınav anı öyle oluyor. Bu durum hepimiz için öyle. Kimimiz birinden yapamıyor sınavda kimimiz başka birinden. Basiret bağlanıyor. Benim iktisadım çok iyidir. Zamanında ders bile verdim mesala ama sınava çalışmadan girdim 2 sene hiç bakmadım iktisada. 2 yanlış geldi. Olur sınavda bu tür şeyler
-
@gkgymagdur bir açıdan bakınca neden olmasın, geçen senenin 54-24 ünden öndesiniz ham puan ile
-
Bu sene adlide 96 idaride 95 doğru olduğu söyleniyor maksimum olarak. Bu bile sınavın bir nebze kolay olduğunu gösterir.
-
Gerçekten yazdıklarınızdan endişe etmeye başladım arkadaşlar. Acaba listeye giremeyecek miyim hissi oluşturdunuz bende. 23/60 için de riskli mi diyorsunuz
-
@idarihakim4 bence senin olur düşünme bile
-
@idarihakim4 senin kesin merak etme hatta 200lu rakamlari bile aşmaz
-
@idarihakim4 endişe edenler benim gibi 25 57 vs rakamlarda olanlar
-
@frieddmann inşallah hocam başta emindim burda yazanlardan sonra moralim bozuldu
-
@vatandaş123 geçen yıl 2 net daha düşüktü sıralamam daha iyiydi bu yıl puanlar yükselecek belli.
-
@vatandaş123 umarım sizin de olur emekler boşa gitmez.
-
@idarihakim4 yani 25 57 degil de 58 olsa fln 1 netle bile ben kesin derdim ama 57 ye diyemiyorum