21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@melisss 2018 25-57 235. oldum , o biraz yıldan yıla değişiyor
-
Sınav giriş yerleri açıklandı arkadaşlar. Bakabilirsiniz
-
Bu sene form çok sessiz
-
Sinava bu sene deneme amacli girecegim. Hukuk bilgim iyi olmasina ragmen sinavda ne tur sorulssorular geliyor bilmiyorum. 2018-2019 sinav sorulari olan varsa bana gonderebilir mi?
Gonderene buyuk hayir duasi ederim
-
@kaiser34 sorulari bulabildiniz mi?
-
@melisss yapilan bolumlere gore degisiyor genelde 78-81 arasi oluyor 300. Puani.
-
Geçen sene idari hakimlik sorularının pdf i olan var mı acaba
-
geçen yıl bu başlık çok hareketliydi. bu sene ya millet çok fena derse asılmış, rakipler çok sağlam olacak ya da takvim sıkışıklığı nedeniyle katılım az ve rekabet düşük olacak. bunu haftaya sınavdan sonra anlarız artık.
-
@KamuAdayı ben de diğer ilanlardan dolayı katılımın az olacağını ancak yine de rekabetin üst düzeyde olacağını düşünmüyorum hocam.
-
@Whatskeenaydu düşünüyorum*.
-
Geçen sene ben de bu başlıkta yazardım, bilgi paylaşımı yapardık.Ama insanların hevesini kırdılar. Geçen senenin birincisini bile almadılar hukuk mezunuydu üstelik. O yüzden kimse yazmıyor birinci olsak sınavı kazansak ne olacak diye bakıyor insanlar artık ben de o şekilde düşünüyorum en istekli girdiğim sınavdı artık kalmadı o istek.
-
@Whatskeenaydu
elbette burada hukukçu kardeşlerimizle de yarışıyoruz. idarinin en ölü senesinde bile rekabet olur ama geçmişe kıyasla şu anki tabloda daha az rekabet olabilir gibi. tabi sınav çıkışı anlarız bunu. -
@hakimehanımm
hayat bazen en isteksiz en umursamaz olduğunuz zamanlarda açıyor kapılarını hocam. enteresandır ben de hep beklemediğim zamanlarda fırsatlarla karşılaştım bu sene geçen yıllarda emeğinin karşılığını alamayanlar için güzel bir yıl olur belki. -
@KamuAdayı hocam dediğim gibi mesele artık mülakata kalmak değil sonrası.. inşallah her şey iyi olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar çıkmış gecen sene ve önceki sene soruları atabilecek bir arkadaş varmı, destek olalım dua edelim birbirimize🤲
-
Bu konu nasıl bu kadar sessiz kalabiliyor anlamıyorum. Çok enteresan hayra yoruyorum
-
@VİNNİE-JONES, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Bu konu nasıl bu kadar sessiz kalabiliyor anlamıyorum. Çok enteresan hayra yoruyorum
Anlasilmayacak bir durum yok.Cogu kisi mulakatlardan bezmis durumda.Sinavi kazanmanin bir getirisi olmadigi icin de olursa olur modunda herkes.
-
Danıştay'ın kaç dairesi var? Daha doğrusu şöyle sorayım. Sinavda çıkarsa 10 u mu isaretleyecegiz 13ü mü?
-
Bu sene sınava hazırlanan arkadaşlar hangi soru bankalarını kullandınız acaba ? Memnun kaldıklarınzdan bahseder misiniz
-
Hazır mısınız gençler?