21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice kardeşim sen niye her başlıkta patlamaya hazır bomba gibi geziyorsun
-
@çalışma-uzmanı Ben de burada paylaşmadan önce bakmıştım sitelerinde göremedim, yine de faydalanan varsa bilgi verir belki diye attım bana bir whatsapp grubundan ulaştı bu görsel, üstelik guy için de düzenlenmesi planlandığı söylendi ama netliğinden haberdar değilim maalesef.
-
Seyahat izin belgesi almamız gerekiyor mu arkadaşlar şehir dışındaki sinav merkezi için?
-
Arkadaslar covid pozitif deilim fakat temasli oldugum icin izolasyondayim ayri salondami giriyorum sinava yine
-
-
@hukukcukişi covidlilerin olduğu sınıfta gireceksin ben pozitif girdim sayıştaya ayrı sınava aldılar tek ben vardım sınava giren
-
@kalemcanavarı birde erken alıyorlar 1 saat erken falan
-
@kalemcanavarı tamam cok sagolun hocam hani kalabalik.olursa zaten temasliyken kapmamisim bide orda kapmiyim diye tedirgin oldum
-
@hukukcukişi hocam bu sıkıntı evet ama inşallah bişey olmaz belki çok kişi yoktur sizin gibi giren bide pozitif ve temaslıları ayrı ayrı alsalar daha iyi olurdu
-
yanlış alıntı
-
@Marsiyal hakkı yenen çıksın hocam, sistem kasıyor.
-
@kalemcanavarı evet oyle iyi olurdu cok sagolun cevapladiginiz icin hocam hayirlisi artik
-
İlkuzem denemesini çözen var mı? Vergi sorularını sınava pek yakın bulmadım, 74 doğrum çıktı:(. 29 Aralık 2019 sınavında 82,5 puan almıştım, bu yılki sınavda puanım yükselir mi hiç bilmiyorum.
-
İlkuzemden eğitim alan var mı ?
-
@hukukcukişi ne demek hocam inşallah bu sefer olur ben girmiyorum sizlere başarılar
-
@azimlikedi baraj düşer bu yıl 1 2 puan
-
Anne, baba, kardeş ve aracı olmayan aday ne yapacakmış? Polis mi götürecekmiş? Götürmez ise? Var mı öyle bir zorunluluğu yoksa şansına mı adayın?
-
@strtmn
valla ben arkadaşımla giderim büyük ihtimalle. öyle düzenleme mi olur gerçekten ya. ailesi olmayan gelmesin demektir bu. gerçekten ülke bambaşka yere gidiyor artık... -
@KamuAdayı yalnız bu soru, baya soru. Bilgili ve ilgili arkadaşlar, diğer arkadaşlar için buraya bir şeyler yazabilir. Az önce duyduğum örnek itibariyle mağduriyet doğuracak belli. En kötü aracı süren arkadaşınız ceza yiyecek dostum. Sınav maliyeti artıyor...
-
@strtmn
yazılırsa ceza her türlü ona karşı da idari yargıya gidilir. böyle iş mi olur. anlayışlı polislerimiz var hala. sıkıntı olursa da bir
şekilde halledilir gerekirse dava açılır. düzenlemeye “aday yanında bir refakatçi ile gelebilecektir” demek bu kadar mı zor. neden aile ile kısıtlıyorsunuz. gerçekten bir çok kurumda akıl tutulması var.