21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
cumartesi 20.00 de başlıyormuş dostlar kısıtlama. sabah gidecekler dert etmesin o yüzden.
@mmülkiyelii teşekkür ediyorum dostum ayıktırdığın için. 2 gündür kimle nasıl gideceğim diye düşünüyorum valla. -
Ben de bu şekilde anlıyorum hocam ama direkt yasak yok diyerek kesin konuştuğum için biraz tedirgin oldum. Yok gibi valla @KamuAdayı
-
@mmülkiyelii
yok hocam doğru anlamışsınız. başkalarına da sordum. genelgeye ulaşamadığım için başta sıkıntı yaptım sadece twitterdan bakanlığın açıklamayı bulabilmiştim. buna göre sıkıntı yok cumartesi sabah istediğiniz biriyle gidebilirsiniz yasak 20.00 de başlıyor. sonraki haftalar farklı olcak tabi. -
@KamuAdayı evet hocam. Cumadan itibaren başlayan diğer genel tedbirler gibi. Sokağa çıkma kısıtı cumartesi 20.00’den itibaren geçerli. Netleşti sanıyorum. Teşekkürler katkı için
-
Ben demiştim
-
Herkese başarılar dostlar
-
Hepinize başarılar diliyorum dostlar. İnşallah emeklerinizin karşılığını veren bir sınav olur.
Yarın soruları hep birlikte tartışıp derlemeye bekleriz -
Hatırladığımız cevapları yazalım mı arkadaşlar?
-
Sinavlarda savunma sorusu 3 gun uzatma
İvediyargilama. Yurutme durdurma kararina itiraz edilemez.
Bakanlar hakkinda sorusturma acma istemi 301
Anayasayi refendurama goturme hangi oy olabilir 367(360-400 arasi)
İtfaiye tulumbacilar -
Siralamada husumet en sonda
Danistayin kendi icinde gorev bolumunu yapan kurum sorusu vardi
Mal bildiri 20 mart 2020 de yapmis sonraki en gec nezaman yaoabilir -
Türk hükümdarlığında taht simgesi
Çok partili hayata geçme kararında etkili olmayan hangisi
Türkçülük akımının faaliyet yaptığı alan
19 mart 1920 de Atatürk'ün yayımladığı bildirideki unvanı/görevi
Duatepenin karşılığı olan savaş
Yakup kadrinin ve hatırlamadığım bir kaç kişinin çıkardığı ekonomi alanındaki dergi
58.000 seçmen 51.000 kullanılan oy 50.000 geçerli oy olan seçimde cb seçilme yeterliliği
Siyasi hak ve ödev olan hangisi
Kamu ihale de belli teklifliler arasında ihalenin iptal edilmemesi için en az kaç katılan olmalı
Kamu ihalede şikayet nereye yapılır
Çekilme şeklinde görevine son verilen memurun yaptığı işlemin sakatlığı -
@hll Bakanlara soruşturma açma istemi değil. Soruşturma açılmasına karar verilmesi soruluyordu.O da 360.
-
Cb ve TBMM seçimleri 1 ve 3
-
@keynesinvarisi kaç MV soruşturma açılması isteminde bulunabilir deniyordu sanki soruda ben öyle hatırlıyorum
-
@tugceozdmr
Taht:örgin
Türkçülük akımı:dil ve tarih
Atatürkün ünvanı: Heyet-i temsiliye başkanı
Duatepe: sakarya
Yakup kadri dergi: Kadro dergisi
Siyasi Hak : Dilekçe
Geçerli oyların salt çoğunluğu:25000001
Belli istekliler: en az 3
Şikayet: İhaleyi yapan kuruma
çekilen memurun işlemi: yetki gaspı -
@Son-Seçim-Bükücü %99 eminim karar verilmesi diyordu. Bakalım çoğunluk nasıl hatırlıyor
-
Yıllardır sorulmayan bir soru da geldi bu yıl.
Anayasa Şikayeti: Bireysel başvuru -
@keynesinvarisi merhaba . İhale sorusunda en az kaç kişi olmadı gerekiyor diyordu diye hatırlıyorum 5 kişi olmalı cevap . Teklif veren sayısı 3 ten az olamaz
-
Seçim usulleri aynı olan
tbmm başkanı- kamu baş denetçisi -
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@Son-Seçim-Bükücü %99 eminim karar verilmesi diyordu. Bakalım çoğunluk nasıl hatırlıyor
İstem diyordu hocam.