21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@keynesinvarisi o zaman senin dediğin doğru kardeşim
-
@muzgor pazartesi burada buluşalım hocam
-
@keynesinvarisi soruşturma açılmasının istenmesi
-
@Atillaa
3- yenilikler- bilinmeyenler olan şık -
@keynesinvarisi hangisi uyuşmazlık mahkemesi bale diyordu onu ben yaptınız
-
@Atillaa asliye ceza ile danıştay
-
@selimisik Çoğunluk böyle hatırladığına göre ben hatalıyım
-
@keynesinvarisi genel kültür yetenekten den saçma yanlışlaryapmışım . Alın haklındorısunı da kaçırdım
-
@Atillaa Konfüçyüs sorusunu da psikolojik olarak değerlendirmeden olan şık yaptım
-
Varmı son türkçe sorusunu hatırlayan?
-
@keynesinvarisi aynen bende öyle yaptım . Benzetme yapılmıştır şıkkonı işaretledim . Matematik 30 üzeri 3 yaptım
-
@Atillaa evet 27000 idi o da 30 üzeri 3
-
@keynesinvarisi hangisinden sonda gelir diyen soruya 4 . Ten sonra dedim
-
@keynesinvarisi hocam sağındaki tam bölmemeli diyordu şimdi o zaman 1 en solda olmazsa o zaman solundaki rakamlar 1 e tam bölünmüş olmuyor mu o zaman 1 in en solda olması gerekiyor yani ben nu mantıkla yaptım
-
@Atillaa Bunu çok saçma buluyorum ama türkçeciler paragraf içinde "gibi" kelimesi geçen bir cümle varsa benzetme var sayıyorlar.Ben de o yüzden nesnel ifade yaptım
-
@Atillaa o 3 ten sonra olacaktı
-
@muzgor hocam zaten ayrıştığımız nokta sağındaki mi bölüyordu sağındakini mi bölüyordu. Ben sağındakini bölmemeli olarak hatırlıyorum. Artık o soruyu açıklanınca göreceğiz
-
@keynesinvarisi örnek vermeye atıfta bulunmuştu orada benzetme yoktı sanki
-
@muzgor 42531 olarak sıraladım 2 4' tam bölünmez, 5 2'ye tam bölünmez, 3 5'e tam bölünmez, 1 3'e tam bölünmez. Ben algıladığım şekliyle doğru yaptım.
-
@Atillaa evet kesinlikle benzetme yok orada. Ancak daha önce çıkan sorularda aynı durum olup benzetme sayıldığı için onu işaretlemedim. Bakalım beni zorlayan tek soru o oldu.Cevabı ben de merak ediyorum