21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@keynesinvarisi eminsin dimi
-
5 in katı olan yıllada mal bildirimi yenilenir. şubat ayı sonuna kadar
-
@bbn teşekkürler
-
@keynesinvarisi ben sağındaki sayıyla bölğnmemeli diye hatırlıyorum ama bakalım
-
@Atillaa 3628 sayılı kanun:
Bildirimin yenilenmesi
Madde 7 – Bu Kanun kapsamındaki görevlere devam edenler, sonu (0) ve (5) ile biten yılların en geç şubat ayı sonuna kadar bildirimlerini yenilerler.Yeni bildirimler yetkili merci tarafından daha önceki bildirimler ile karşılaştırılırlar. -
mirasçılıktan çıkarma sorusu
-
@bbn Aldatma olan şık yaptım ama emin değilim
-
Anayasa 301 - 360 400 arasında olan sayı süresi 1 yılı aşmayan anlaşmalar hsk üyeliği karma komisyon (anayasa ve adalet) seçimlerin yenilenmesi sadce 3 yıl sonra cb makamı boşalırsa sadece cb yapılır onun için 1 ve 3 önermeleri olacak diğerlerini hatırlayamadım meclis tatile 1 temmuzda girer İDARE Elbistan ilçe idare şube başkanları - Mal Bildirimi Şubat ayının son günü 0 ve 5 ile biten - Yetki gaspı Kamu ihale kurumna itiraz Belli istekliler arasında ihale iptal sorusu ben 3 yaptım emin değilim memurun atamaya ilişkin eski ve yeni görev yeri Antalya Van olacak
-
@bbnaile görevini yerine getirmiyordu o şık
-
idarede hangisi Kahramanmaraşta bulunur sorusu vardı
-
görev yeri değiştirilenin dava açabileceği yerler soruluyordu. vanda görevli antalyaya görevlendirilmiş
-
@bbn Elbistan İlçe idare şube başkanları
-
@Judgehsn ihale sorusu en az 5 olmayacak mı hocam?
-
@bbn Ben van ve antalya yaptım
-
@keynesinvarisi yakın hısımlar senede arası senede bağlanmış ise senetle ispat zorunluluğu vardır cevap kardeş olacak
-
İhaleye davet edilebilecek aday sayısının beşten az olması veya teklif veren istekli sayısının üçten az olması halinde ihale iptal edilir. cevap 5 olacak herhalde?
-
Hangi durumda seçimler birlikte yapılır sorusu.
1-Meclis tarafından yenilenmesi
3- 4 yıldan sonra cb tarafından yenilenmesi
1-3 yaptım ben
diğer durumda 3 yıl geçmişti sadece cb seçimi yenileniyordu 45 gün içinde -
@Judgehsn onun cevabı içinde hukuk kelimesü gibi bir şey geçen olacak çok anlamlı oldu yazdığım
-
Şerh ne kadar süre geçerlidir sorusunu naptınız?
-
- 29 aydan az süre kala meclis tarafından yenilenmesi
- Cumhurbaşkanlığı makamının boşalması sebebiyle Cumhurbaşkanlığı seçiminin yenilenmesi
- Seçimlerden 4 yıl geçtikten sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminin yenilenmesi