21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Medeni usulde monopol soru bankasini onerir misiniz ? Veya medeni usul icin soru bankasi olarak ne onerirsiniz ?
-
Arkadaşlar Tbk'da genel hükümler kaçıncı maddeye kadar ? Ya da özel hükümler hangi madde aralığında ?
-
Başvuruda şehir tercihlerini nasıl yaptınız? Ankarada yaşıyorum. Ankara merkez bir tane var.
-
@hayat999 ilk 206 madde genel hükümler sonrası özel hükümler
-
Merhaba arkadaşlar, başvuru yapmaya çalışıyorumda başvuruya engel durumlar diye çıkıyor bilgiler yöksisten alinamadı diyor boyle biseyle karşilaşan var mı? Ne yapmam lazım
-
@sim hocam bende Ankarada yaşıyorum Ankara Konya şeklinde yaptım sistem konyaya izin veriyor
-
Arkadaşlar internet başvurusu ve hes kodu harici yapılacak başka birşey değil mi? Belge gönderimi yok zaten
-
@specialone Aday başvuru formunun çıktısını alıp doldurunuz. Diplomanın onaylı fotokopisi ve aslıyla birlikte bir başvuru merkezine gidiniz.
-
@specialone Bu arada ÖSYM aday işlemleri sisteminde eğitim bilgileri sekmesinde bilgilerimi yöksis'den güncelle adımını uygulayın öncelikle.
-
Ödemeler ne zamana kadar yapılıyordu girmeye de hevesim yok gerçi
-
@RootofAllEvil 9 ekim son.
-
@keynesinvarisi sistemde hata varmış ösym bürosuna gittim öğleden sonra düzeldi yapabildim basvurumu hic bi belge göndermeden. Tesekkurler yinede
-
Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusura bakmayın tebliğ soru bankası setini alıp kullanan var mı önerir misiniz?
-
@necipuysalll ben monopol soru bankasını yeni aldım henüz medeni usul çözmedim ama anayasa borçlar ceza soruları güzel ... tavsiye ederim
-
Bu sessizlik yoğun temponun sebebi mi
-
@VİNNİE-JONES evet galiba herkes harıl harıl ders çalışıyor bi ben adam gibi çalışamadım
-
@Hukuksever
Hala yeterli zaman var. -
Arkadaşlar hmk'daki değişikliklere göre artik hakimin reddi talebinin aleyhine kararlar için "ancak hükümle birlikte kanun yoluna başvurulur" ifadesi geçerli değil, doğru mu anladım? Yani salt bu karar bile kanun yoluna goturulebilir? Hükmü beklemeye gerek yok? Hmk Madde 38 mülga 9. Fıkra
-
Mihenkin idari denemesi cıkacak mı bilen var mı ?
-
Kota var mi?